Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nvidia Shield TV ode dneška v České republice od Tomik01 - To je dobře že se přiznáte:) Vzhledem k tomu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 1. 2017 8:32

    Tomik01

    To je dobře že se přiznáte:)

    Vzhledem k tomu že Shield TV má nový vlastně jenom vzhled a upravený gamepad, střeva jsou dva roky stará (zastaralá) Tegra...Nestačila by jenom zprávička? Nebo budete psár o každém přebaleném starém produktu z oblasti TV ? :)

    Zajisté objasníte proč přebíráte dva roky staré obrázky pravděpodobně zdroj nVidia?Kde půlka je nesmyslné PR.Proč máte srovnání na obrázcích srovnání K1( tablet) a TV? Taktéž obrázek srovnání s SD 810 je lehce úsměvné.ono i výsledek v anTuTu je dávno překonán řadou CPU :)
    Nemý smysl se ani pozastavovat nad srovnáním výkonu Shield TV a PS4 a Xbox One...Ono není žádné tajemství že Tegra je daleko slabší CPU než postarší Jaguar:)

    Co se týče toho že Shield je fail.Pokuď máte nějaké jiné info,nechám se opravit...
    Na Xda se spekulovalo že TV se moc neprodává a celkové počty prodaných kusů v diskuzi odhadovali na cca.150tisíc prodaných v USA.Pro srovnání PS4 se prodalo 50 milionu...Takže jako konzole je Shield propadák bez dizkuze.Na zive. bylo napsáno že nejvíce stahovana aplikace pro Shield má 50 tisíc stažení,což je opět debakl.Miliony stažení je běžné číslo.
    Mimochodem,když K1 hořela baterka byl počet prodaných tabletu v USA opět v řádově v desítkách ticíc což je opět fail...

    Takže opravdu nejsou jiné zajímavější produkty na trhu? Co třeba řada TV Boxu s Androidem které vydrtí Shield TV v poměru cena/výkon ? :)

  • 30. 1. 2017 9:11

    Tomik01

    nVidia už musí být zoufalá,když ten nesmysl z podílem na trhu nula nula nic na všechny weby že? :)

  • 30. 1. 2017 11:26

    Rogue 11

    Ten článek nepsala Nvidia, ale psal jsem ho já. Nvidia nikomu nedala ani korunu, alespoň o tom nic nevím. 3/4 údajů navíc jsou z nezávislých zdrojů, nikoliv od Nvidie. To jen tak na okraj, váš názor vám neberu. Haters gonna hate...
    Hezký den přeje autor :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).