Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Telefónica O2 v únoru nabídne zvýhodněné ADSL bez závazku od :-) - Docela se divím, že lidem tak vadí ten...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 1. 2010 23:41

    :-) (neregistrovaný)
    Docela se divím, že lidem tak vadí ten "závazek" - spíš je to psychologické (psychiatrické :-)) jak skutečná logická zábrana pro pořízení...

    Onen zmiňovaný "závazek" je 990Kč, přičemž se ponižuje za každý den připojení o poměrnou část!

    Takže pokud by to zákoš vypověděl například po roce, tak doplatí jenom 445,- Kč - ale samozřejmě není problém si ADSL nechat přeložit v podstatě kamkoli a závazek neporušit (takže i v případě stěhování atd.)

    --

    Jinak závazek ze strany TO2 chápu - narozdíl od cableTV operátorů, nejsou ADSL přípojky zavedené všude... A tak když si někdo požádá o ADSL v místě, kde nikdy nebylo, tak se musí vykovat kabeláž k domu, udělat rozvod v domě atd. a TO2 toto dělá na své náklady až do výše 25 000,- Kč v rámci standardní instalace ADSL :-)

    Takže je logické, že chtějí aby se na tom zákazník buď alespoň částečně podílel 990,- Kč nebo aby tam nějakou dobu vydržel využívat instalovanou službu...

    Protože jinak by se krásně stávalo, že by si lidé poručili přípojku do nějaké úplné p*dele, TO2 by tam zřídila speciálně pro ně ústřednu - u každého doma udělala instalaci za 25 000,- Kč za 1,- Kč a zákoši by pak řekli "ááá, no my už to vlastně nechceme" a investice v řádu statisíců až milionů by byla v háji :-))

    --

    Lidi jsou totiž strašný vychcánci a zrovna jako si někteří objednávají zboží z 10ti eshopů na dobírku a které dorazí první, to si převezmou a zbytek odmítnou a vytváří tak eshopům značné náklady a škodu... Tak by zrovna tak existovala fůra debílků, co by si podobně objednala někde na dědině ADSL od TO2, Astra2Connect, CDMA od Ufona a ještě WiFi od místního poskytovatele :-) A pak si 4 z 5ti připojení nechávala rušit - závazky v takových podělávkách brání...

    Jinak dokonce jsem slyšel, že u důchodců je velmi oblíbená "vychcávka" - volat si SANITKU PRES 155!!!!!!! Na každou blbost od bolesti hlavy až po přežranost a to proto, aby ušetřili 30,- Kč za doktora nebo 90,- Kč za pohotovost a 15Kč za Acylpyrin - protože výjezd sanitky je "zdarma" a zrovna tak jimi poskytnuté léky... A že kvůli jejich krkounství někdo někde může zrovna v tu dobu ZHEBNOUT, protože blbeček si musí "objednávat" acylpoš - tak to je jim úplně u zadku!

    Bohužel takové uvažování je stále rozšířenější u dnešních lidí :-((( Nechat makat nebo zhebnout celej svět úplně zbytečně, jenom když oni sami nebudou muset hnout prdelí nebo ušetří 5Kč!!
  • 27. 1. 2010 9:44

    krakonoš (neregistrovaný)
    Blbeček a ne malý, jsi leda ty! Vodoprd nabízí připojení se středověkými parametry (upload, agregace, ping), za nehoráznou cenu, takže je naprosto logické, že zákazník se chová tržně a snaží se získat za své peníze maximum, firmy to dělají také, ale podle tvé zvrhlé logiky firmy mohou, ale zákazníci ne, že? A pokud jde o důchodce: Až nebudou důchody ubohé almužny, mnohdy umožňující s bídou jen holé přežití a zruší se zlodějské zdravotnické poplatky, tak tahle volání ustanou. Každý důchodce si zdravotní péči ze svých daní více než štědře zaplatil a není jejich vina, že modří zlodějové tyto fondy rozkradli. A každý, kdo se ze zdravotnictví, tedy služby trpícím a nemocným pokouší udělat lukrativní byznys by měl být pověšen za koule do průvanu!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).