Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku O2 Trio: televize, internetové připojení a telefonování od Jihra - Nedávno jsem náhodou zahlédl v TV reklamu modrého...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 3. 2007 1:25

    Jihra (neregistrovaný)
    Nedávno jsem náhodou zahlédl v TV reklamu modrého prdu na jeho ADSL 2M za 399 Kč - ono superrychlé modré závodní auto, které nechává své soupeře daleko za sebou - určitě to znáte. Akorát nevím, jestli jsem se na tu reklamu dodíval opravdu do konce nebo v ní konec chybí - myslím tím tvrdý náraz modrého superbirdu - tedy chtěl jsem říci superprdu - do pořádné betonové zdi datového limitu a jeho soupeři mizející fofrem v dáli.
    Takže asi zase klamavá reklama jak vyšitá - ale pánové z úřadu pro ochranu hospodářské soutěže se asi na TV nedívají, zrovna musí jako naschvál zkontrolovat přes superrychlé ADSL od O2 stav svého účtu.
  • 13. 3. 2007 15:58

    plex (neregistrovaný)
    kdyz tak presne vis, ze to je s urcitosti klamava reklama, tak proc se nespojis s temi souperi a nedate je k soudu??? potom by jsi ty mohl s uspokojenim kontrolovat stav sveho uctu...zatim akorat pindas
  • 14. 3. 2007 9:48

    krakonoš (neregistrovaný)
    Zbytečná ztráta času a peněz. Oni zákazníci vodoprdu stejně brzy zjistí, co je tato povedená instituce zač a při první příležitosti od ní sami utečou. Jen ať vodoprd práší vesele dál, kdyby své reklamy upravil, bylo by méně nasraných a jeho image by se mohlo trochu zlepšit a o to není co stát.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).