Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku PayPal konečně i pro ČR - i když jen napůl od Libor Kučera - Trochu jsem experimentoval a zde jsou mé zkušenosti: Registrace...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 6. 2005 9:09

    Libor Kučera (neregistrovaný)
    Trochu jsem experimentoval a zde jsou mé zkušenosti:
    Registrace účtu Bussiness Czech (ve skutečnosti se opravu zatim chova jako Personal) bez problemu z UPC. Ihned chce kartu, akcetována MC Internet eBanka i MC Bussiness (stříbrná embossovaná) bez problémů. Iniciální omezení pro zadanou kartu bez Expanded use program: 100 Euro send a nelze receive. Aplikace Expanded use na MC Bussiness (emboss) bez problémů, v případě Internet ji nesmíte zapomenout na KAŽDOU operaci odemknout, t.j. celkem 2x. Poprvé před zadáváním čísla karty a podruhé při aplikace Expanded use. Poprvé si při registraci karty Paypal US blokuje 1 USD a tahle blokace by se měla po 1 měsící zrušit. Podruhé při Expanded use si blokuje Paypal Europe 1.5 Euro a hned v blokacích v eBance uvidíte něco jako 1234 PAYPAL*EXPUNGE, což ne náš kód pro verifikaci a tahle částka by se měla připsat na účet (ale zatím nepřipsala - registrace v pondělí). Stále trvá omezení na příjem peněz. Nefunguje RECEIVE, zkoušel jsem posílat z účtu reg. v DE - nefunguje (hlásí chybu - posíláte na CZ účet), nefunguje BILL - to samé. Mám otevřenou aukci na eBay.com, sežrato to CZ paypal, v pátek končí, uvidíme jak to dopadne s placením, ale žádná chyba se nejeví. Pokud to tedy projde, jediný způsob, jak přijmout peníze je (SNAD?) ebay.
  • 8. 9. 2005 10:20

    petrib (neregistrovaný)
    Jak dopadla tvoje aukce a zasilani penez prez PayPal z aukce na tvuj ucet/kreditku ?
  • 8. 9. 2005 10:33

    petrib (neregistrovaný)
    libor mi odepsal:
    No dopadlo to blbe, na ceskej paypal ucet nelze nic poslat ani z eBaje, hlasi to ze prijemce je ze zeme ktera podporuje jen placeni. Ja mam taky nemeckej ucet a ten je samo OK, takze se to nepohne, dokud to PayPal neuvolni i pro Receive Money.
  • 8. 9. 2005 10:41

    petrib (neregistrovaný)
    jak lez prijit k nemecke rep. rakouske kreditce ?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).