Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pět let O2TV ve znamení nenaplněných očekávání od astray - Jednu placenou televizi už platím a to ČT....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 8. 2011 16:35

    astray (neregistrovaný)

    Jednu placenou televizi už platím a to ČT. K tomu i ČRo, když je v DVB-T, což dohromady dělá 180 Kč měsíčně a to není málo (jestli se to někomu zdá málo, tak ať to platí za mě). Takže o další placené televizi bych začal uvažovat, až kdyby zrušili placení koncesionářských poplatků.

  • 8. 8. 2011 8:24

    thr

    Jinak bych si dovolil trochu polemizovat s tím názorem, že cena není handicap. Cena 650 či 750 měsíčně je třeba proti CSLINK prakticky vždy pro reálného zákazníka vyšší (dáno tím, jak jsou poskládány balíčky) a když se připočtou v článku zmíněná praktická omezení, tak to opravdu nenadchne.
    Podle mě je adekvátní cena za základní O2flexi těch 250 korun, za které je to teď nabízeno v akci, jenže tato cena je na 6 měsíců při závazku 12 měsíců. Výsledných 450 korun by pořád s přimhouřením oka šlo, ale narazí se na to, že se akce vztahuje jen na Flexi, pokud by člověk chtěl další balíček, tak cena vyskočí okamžitě na plnou hodnotu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).