Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Platforma Lepší.TV spustila vlastní srovnávač IPTV a OTT služeb od Diblik - Šaškárna pro zákazníky Lepší.TV - novinkou jsou DVB...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 8. 2018 19:44

    Diblik (neregistrovaný)

    Šaškárna pro zákazníky Lepší.TV - novinkou jsou DVB titulky ve 3 provedeních. Sliby, že přidají nové stanice v nedohlednu...

    Po včerejšku se zas vyřádila služba "neslužba" Lepší.TV pro její zákazníky. Novinkou jsou DVB titulky ve 3 provedeních (malé, střední a velké). Jak na webu, androidu tak i v jejich aplikaci pro Windows jsou DVB titulky prakticky neshlédnutelné. Navíc jsou DVB titulky opožděné o více jak 1,5 minuty. Technické oddělení Lepší.TV dělá pro zákazníky jen to, aby služba Lepší.TV byla méně shlédnutelná a řediteli panu Gorecki je to jedno. DVB titulky fungují jen u stanic ČT1, ČT2, ČT24 a Prima Cool. Jak již dříve bylo zmíněno, Lepší.TV má zajišťovat garanci DVB titulků u všech nabízených stanic tj. 82 televizních stanic. Co se týče videotéky Lepší.TV, film který byl vysílán před 14 dny, DVB titulky nefungují. A zlepšení? To v nejbližších dnech zákazníky Lepší.TV nečeká.

    Jak je to s nahráváním pořadů? Ano, GoNet který provozuje Lepší.TV nabízí zákazníkům neomezené nahrávání. Ovšem, co už Lepší.TV zapoměla zmínit - stáhnutí 100 pořadů pro svou potřebu v každém měsíci jaksi zákazníkům nefunguje tak, jak doopravdy má. Vyčerpá-li zákazník oněch 100 stáhnutí během celého roku, každý měsíc mu na propojeném účtu nepřibide další stáhnutí. Zákazník tak musí denně čekat, než se mu nabídka na 100 stáhnutí GoNetem nabídne ( vyčerpáno 0 dne 21.5. Ke stažení 25.5. +5 stáhnutí, 27.5. +10 stáhnutí atd.) .

    Během května Lepší.TV zákazníky ujišťovala, že přidá další stanice. Opak je pravdou. V měsíci květnu stáhla ze své nabídky polské stanice a ponechala jen TVP1 a TVP2, nabízí místo nich stanice německé. Návrat k 90letům, kde většina kabelových operátorů německé stanice měla ve své nabídce. Poptávka po stanicích tipu - Viasat Explorer, Viasat History či Sport 1, Sport 2 jsou pro zákazníky Lepší.TV v nedohlednu. Vždy jejich odpověď: "Zapíšeme si Váš požadavek." - tímto končí veškerá komunikace mezi zákazníkem a podporou Lepší TV. Mnoho operátorů nabízí pár měsíců Epic Drama (poskytuje Viasat) či War Svět Válek - argumentem Lepší.TV je, že není ze strany zákazníků o výše uvedené stanice zájem. Když už, Lepší.TV přidá nějakou tu stanici většinou je to cca půl roku nebo rok, když už stanice vysílá. Několikrát se Lepší.TV stalo, že stanice byla o 5 hodin zařazená od zahájení vysílání, takže zákazník neměl možnost vidět start stanice.

    Hlavně, že Lepší.TV vypracovala za peníze zákazníků porovnání všech IPTV operátorů. Ale, o zmíněných problémech Lepší.TV nekomentuje a prezentuje se jako nejlepší služba v ČR.

  • 25. 8. 2018 0:29

    Petr

    Bohuzel jde jen a pouze o penize. Udajne nechteji navysovat cenu 199 Kc, ale zajemcum o placene stanice ani neda moznost si dalsi stanice priplatit treba v balicku. Kazdopadne cert vem nove stanice, kdyz poradne nefunguje ani to, co je ted. Ale obavam se, ze s takovym pristupem k tomu nedojde.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).