Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Podíl vyššího rozlišení obrazovky stoupá od Petr Souček - "Je určitě zajímavé, že část uživatelů má stále...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 2. 2006 23:21

    Petr Souček (neregistrovaný)
    "Je určitě zajímavé, že část uživatelů má stále v oblibě užší okna prohlížeče (800 pixelů a méně), přestože jejich monitor jim nabízí větší možnosti. Vzhledem k tomu, že takové nastavení používá pětina uživatelů, je to jasný signál pro tvůrce webových stránek, aby na ně nezapomínali. Nejlepším řešením je v takovém případě schopnost stránek přizpůsobit se velikosti okna prohlížeče," připomíná Tomáš Krause, vedoucí projektu NAVRCHOLU.cz.

    S tím zcela souhlasím a osobně mi dost vadí weby, kterým nestačí prohlížeč v okně širokém 996 pixelů (28 pixelů mám vpravo lištu se zástupci programů) a objeví se vodorovné posuvníky. Typicky idnes nebo Ministerstvo financí.
  • 21. 2. 2006 8:03

    Monty (neregistrovaný)
    Také používám menší okno prohlížeče, než je plocha monitoru - mám tak "po ruce" ikony, kterými si mohu otevřít, co potřebuji, ale když tak nad tím přemýšlím, tak asi i proto, že mi dá relativně méně práce pro začátek letmo vše přehlédnout.
    Weby širší než monitor mi také vadí - dalším příkladem je Česká asociace pojišťoven (ČAP)
  • 21. 2. 2006 8:52

    Roj
    Ja mam doma dokonce o dost mensi televisi, nez je velikost steny meho obyvaku. Evidentne nedokazu vyuzit moznosti steny meho obyvaku :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).