Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Podpora pro Flash, JavaScript a cookies od tomas - Zdravím, ja osobne se domnivam, se zvyseni poctu uzivatelu,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 6. 2004 10:05

    tomas (neregistrovaný)
    Zdravím,

    ja osobne se domnivam, se zvyseni poctu uzivatelu, kteri maji zakazany Flash v prohlizeci neni zmenou metodiky mereni, ale tim, ze vice uzivatelu skutecne zakazuje Flash ve svém prohlížeči.

    Důvod: Flash je lepší si v prohlížeči zakázat, protože stejně jenom zobrazuje reklamy. Je to, jako by jste na své televizi mohli zakázat 3D obraz, pokud by zobrazoval z 98% pouze reklamy. Ono ve skutecnosti se technologie Flas prosadila, protože umožňovala dokonalejší reklamy a to ji může dnes klidně zase pohřbít.
  • 22. 6. 2004 14:56

    Tom (neregistrovaný)
    Tez si myslim, ze snizeni podilu je zpusobene agresivnimi reklamami, take jsem flash pred pul rokem utnul. Zduvodneni jinou metodikou je IMO blbost. Jen houst, az ten podil bude vyraznejsi, treba se blbci jako bbmedia.cz chytnou za nos a nebudou tak agresivne obtezovat. Mozna bych mel zrusit blokovani toplistu, abych se jim ve statistice take projevil.
  • 22. 6. 2004 17:49

    Marek Raida (neregistrovaný)
    Souhlasim, ze branit se reklamne vypnutim FLASHE JE JEDNA Z NEJUCINNEJSICH forem.
    Myslim ze skutecne jej nahory vytahly prave reklamy, a intra a jine nesmysly se krci hluboko v zadu, takze to je jeden z duvodu proc kricim: SVG rules!! Ovsem s podporou to dnes neni jeste stale nejruzovejsi, bohuzel...

    MR
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).