Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Politici podle šéfa ČT Dvořáka ustrnuli v 90. letech, diváci by měli platit i za internet od Michal - Politici možná ustrnuli pane Dvořáku, ale Vy se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 7. 2015 22:40

    Michal

    Politici možná ustrnuli pane Dvořáku, ale Vy se nezapřete. Zatáhl jste Novácky bulvár do ČT takovým způsobem, že se zprávy podobají černé kronice. Hnus a bída! A co nového jste v poslední době nabídli divákovi? Nic, velké nic!

  • 28. 7. 2015 14:29

    Ivan z Kolína

    Souhlas. Jen bych doplnil, že reklamy byly čile nahrazeny ještě otravnějšími (protože nijak neoznačenými) "sponzorskými sděleními" a narostl i počet pořadů s PP (product placement) vyloženě šité na míru komerčním zadavatelům. Zkorumpované Radě ČT si můžete plkat co chcete (ostatně Vás sama zvolila, tak jakápak kontrola?), ale kdo není slepí vidí. Dokud budou odměny vedení závislé na co nejvyšší sledovanosti za co nejnižší náklady (což k mému úžasu bohužel opravdu jsou), o moc lepší než na Nově to nebude. Skoro bych si troufal tvrdit, že mít soukromý provozovatel takové dotace jako má ČT, bude program kvalitnější. ČT je totiž ohromný, rozežraný odborářský moloch, kde práci pro jednoho profíka často dělají tři matlalové (ano, jednotlivě mají nižší plat než by měl ten jeden profík, ale v součtu je to víc). ČT je nezreformovatelná, zprivatizovat, případně zrušit je jediné řešení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).