Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Potvrzeno: Bakalova Economia kupuje české aktivity Centrum Holdings od a - To jsem na to zvědavý co s toho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 4. 2013 15:56

    a (neregistrovaný)

    To jsem na to zvědavý co s toho vyleze. Dvě potápějící společnosti se spojily.

  • 29. 4. 2013 23:14

    nene (neregistrovaný)

    Staci se podivat na vyrocni zpravy na justici. Dokavad je CH zverejnovalo. Pak uz jen redukovalo stavy a usilovne hledali kupce. Redakce se logicky posilovala. Tak snad ve vysledku nebude platit synergicka rovnice (-1)-1=(-3). Drzim palce. :-)

  • 30. 4. 2013 23:47

    jde o politickou moc (neregistrovaný)

    "Z ČSSD zaznělo, že na vzniku TOP 09 se dohodl Topolánek s Kalouskem už před lety a založili TOP09 jako alternativu záměrně až před volbami, aby posbírala hlasy s vládou pravice nespokojených voličů - tímto argumentem měl podle svědectví Topolánek i klidnit vášně některých podnikatelů na ekonomickém fóru vyděšených z pádu preferencí ODS."

    "V červnu 2010 Bakala oznámil, že během předvolební kampaně věnoval 28,5 milionu korun třem politickým stranám. Občanská demokratická strana dostala 15 milionů korun, TOP 09 7,5 milionu korun a Věci veřejné 6 milionů" ČTK

    Idnes: Není to spíše tak, že Havel zelené podporuje jen naoko a ve skutečnosti byl i on vtažen do příprav vaší strany? Protože podle mých informací došlo letos v dubnu a květnu k několika schůzkám v hotelu Hoffmeister, kterých se pan Havel účastnil vedle vás, pana Topolánka, Schwarzenberga a Bakaly.

    Kalousek: To jsem slyšel taky. Ano, Schwarzenberg, Topolánek... Jsem si absolutně jist, že nic takového nebylo...

    (Kalousek ještě neříká, že schůzka byla, ale o něčem jiném, pozn.)

    Idnes: Ale pan exprezident mi potvrdil, že schůzky v Hoffmeisteru byly. Že tam byl s panem Schwarzenbergem a Bakalou...

    Kalousek: Já jsem si absolutně jist, že jestli je něco mé dítě, pak je to TOP 09. Jsem si absolutně jist, že složení těch pánů (včetně Kalouska, pozn.), o kterých vy mluvíte, nikdy nemohlo projednávat vznik TOP 09.

    (ti pánové asi v hotelu hráli človeče nezlob se nebo flašku a pak šli domů, pozn.)

  • 29. 4. 2013 23:06

    Jiří (neregistrovaný)

    Že Vás někdo vzdělal neznamená, že jste vzdělán. Vy byste se třeba mohl naučit, že správně se píše "byste" a pak teprve někoho poučovat o vzdělání a slušnosti.

  • 29. 4. 2013 17:11

    Lweek (neregistrovaný)

    Nevím jak Economia, ale Centrum se rozhodně nepotápí. To že se udělalo v minulosti několik hloupostí - to víme všichni. Že je firma v nynejší době v úsporném režimu, což je zcela logické protože byla v prodeji, to si myslím pochopí taky kde kdo.

    Né každý je ekonomicky vzdělán, a né každému to pálí. To dovedu pochopit. Ale alespoň něco málo o týmové hře a slušnosti by jste se naučit mohl.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).