Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Praha dostane Internet v tramvaji od 9 - možná z eu nařídili, ale určitě z eu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 3. 2011 14:49

    9 (neregistrovaný)

    možná z eu nařídili, ale určitě z eu nenařídili, abysme zdaleka nečerpali tolik kolik z eu čerpat můžeme, to jde jednoznačně na vrub této a předchozí vlády, jenže oni nesmějí ukázat, že z EU přichází i něco pozitivního, protože to by občané mohli chtít více eu a méně klause, možná i euro.. a to by byl obbvlášť velký průser, protože tolik nakradených peněz narychle vyprat při změně měny, není jen tak.. na to by nestačilo ani 1000 dalších čínských restaurací..

  • 29. 3. 2011 12:13

    Jiří (neregistrovaný)

    Zrovna včera jsem četl, jak se primátor Svoboda ohradil proti rozhodnutí státu rozdělit 2 miliardy Kč malým obcím po celé ČR s tím, že Praha potřebuje plnit poslání metropole. Z analýzy vyplynulo, že náklady na kulturu a jiné služby, než doprava, má stejné jako jiná velká města v ČR a pouze do dopravy cpe prachy.

    O dva články dál bylo, že se z golfového výletu v Dubaji vrátil, mimo jiných, také ředitel DPP a že se stane i šéfem představenstva, protože od doby, co politici nemůžou zastávat funkce v představenstvech městských společností, tak nemají koho tam strčit (je prostě personální nouze). Byl tam mimo jiné s ředitem Škoda Transportation (za Porsche šalinu by zasloužil nakopat).

    A dnes čtu o internetu zdarma v Pražských šalinách. Malým obcím nařídili z EU čističky a kdo ví co všechno, neví kde na to vzít, ale Praha potřebuje jejich 2 miliardy Kč, aby je mohla prošustrovat v dopravě. Tenhle stát jde do prd?le.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).