Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Praxe s přechodem od Českého Telecomu k Bluetone Premium od BASSET - Zdravim, jako bych cetl o sobe. Mam bluetone bez...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 10. 2005 11:05

    BASSET (neregistrovaný)
    Zdravim,

    jako bych cetl o sobe. Mam bluetone bez telekominika par dni, rychlost super... ale ta cesta k ni byla trnita. Zacalo to tim, ze jsem odhlasil telecom a oni mi nabidli "odpojeni na zkousku" - na pul roku. Nasledne jsem podal formular na zrizeni sluby Bluetone Premium ADSL bez ceskeho telecomu a mesic se nedelo nic... Pote telecom tvrdil, ze na te lince "odpojene na zkousku" bezi ADSL !!! Pote, co jsem telefonoval na vsechny strany se zjistilo, ze tomu tak neni a zacalo to nanovo. Nebyl DSLAM .... najednou, ze ? No, nakonec mi sluzbu zridili a misto objednaneho modemu 4xETH (mam linux, mac i wokna) mi dosel 1xUSB a 1xETH (!). K nemu navod na uplne jinou sluzbu, takze mne donutili volat na jejich podporu na 900 cisle 10 kc za min.... po nekolika reklamacich vse uspesne jede, s rychlosti jsem fakt spokojen - sype to jak z praku. Ale cesta ke svobode je trnita, achich ouvej !
  • 28. 5. 2007 16:48

    Martin (neregistrovaný)
    Mám stejnou zkušenost, akorát že tohle píšu 2 roky po Tobě :-( Máme rok 2007 a je to stále totéž - operátoři Bluetonu vysloveně LŽOU. Když se nakonec člověk propracuje ke službě, takje všechno v pohodně, ale nedejbože, aby se vyskytl nějaký problém. Všechno jim trvá asi tak 10-15x déle, než Vám řeknou do telefonu. Vzhledem k tomu, že nikdo jiný nenabízí srovnatelné připojení, tak i přesto taková opatrná spokojenost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).