Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Prima odpoví na pětidenní Talentmanii pětidenní kuchařskou show od anonym - Mildo, už jsem vám několikrát říkal, že máte...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 8. 2010 11:54

    bez přezdívky
    Mildo, už jsem vám několikrát říkal, že máte zkreslené představy o tom, kdo koho kopíruje. Jediný, kdo tu s potem po celém těle mění každý den programové schéma kvůli konkurenci je Nova s tou jejich Talentmánií. Asi každý si umí sečíst, že show Primy a JOJ Česko Slovensko má talent má jasně navrch oproti té okopírované show na Nově a Markíze a tak se komerční jedničky budou co nejvíc snažit odvrátit to, k čemu se schyluje - a sice, že stejně jako v roce 2005 komerční dvojky totálně smetou během podzimu Novu a Markízu. A ruku na srdce, asi by bylo hloupé, kdyby Prima a JOJ nijak nezareagovaly. Jelikož ale mají trumfy v rukávech, tak si můžou dovolit nasadit proti maratonu Talentmánie méně nákladný projekt a svoji show v klidu ponechat na neděli. A tak zase jedinou televizí, která bude měnit vysílání svých pořadů podle schématu Primy bude Nova, stejně jako tomu bylo například u úspěšných VyVolených nebo Rodinných pout. Mildo a pro Vás jedna rada - zkuste tento podzim vynechat ty "úžasné" show Barrandova jako Bubu hledá chlapa nebo Cyranův poloostrov a sledujte souboj Novy a Primy, ať vidíte, jak vypadá skutečný televizní boj o diváka ;-)
  • 16. 8. 2010 11:46

    Katoda
    1) No nemyslím si, že by si na Nově nebo Primě rvali vlasy z toho, že nějaký skalní fanoušek Barrandova na ně nepřepne.:-)))
    2) Pořad Prostřeno se na Primě vysílá už asi rok, takže o nějaké kopírování půjde asi těžko.
    3) Celá akce "Kapor na torte" zatím spíše vypadá jen na recesistické vystřelení si Jojky z Markízy (a Novy), k čemuž si vypůjčila i jejich slogan "nejlepší česko slovenská show". JOJ tohle udělala v minulosti už jednou, když promovala pořad Puhdys je Puhdys ale nikdy jej nevysílala, jen si utahovala z markízáckého Elán je Elán.
    4) Ostatně Prima zatím nic takového neoznámila. Ve svých programových plánech má v těchto časech stále uváděné jiné pořady, např. na úterý 31.8. Krampolovo obnovené Nikdo není dokonalý, na středu 1.9. premiérový díl Přešlapů atd.
  • 16. 8. 2010 10:47

    Milda
    Prima opět nepřekročila svůj stím a jen tupě kopíruje Novu.
    Takže první zářijový týden bude bez Novy i Primy ;-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).