Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Pro videoinzeráty ještě v Česku nenazrál čas od anonym - Ty jsi fakt docela expert, co? O čem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 7. 2008 19:45

    bez přezdívky
    Ty jsi fakt docela expert, co? O čem je celý článek? Polovina článku se zabývá videi u autobazarové inzerce.

    Hard-disk je věc, u které každý ví, co a jak. Stačí uvést rychlost, cache a kapacitu a je vymalováno.

    Ale už třeba u stolní deskové hry, kterou hodláš prodávat za tisícovku, může být dvouminutové video z nějaké hry tím lákadlem, kvůli kterému si tu hru někdo bude chtít zahrát - a tedy i koupit (od tebe).

    Poslední věc, která ti uniká, je, že s příchodem optického připojení není daleko doba, kdy umístit video na YouTube může být otázkou 1, 2 minut, a z toho většinu strávíš na stránce "zadejte podrobnosti o videu". Pak už bude záležet na osobních preferencích - fotka ve vysokém rozlišení, ale zase nutnost nahrát jich 5 či 10, abych to ukázal ze všech stran... a nebo jedno video 640x480, které kolem předmětu obkrouží, ukáže detaily a způsob použití naráz?
  • 23. 4. 2008 19:06

    Jaromir
    Je to blbost. Nevím proč bych u maličkostí které prodávám měl vytvářet ještě videa. Na stav výrobku stačí textový popis maximálně fotka. Je to práce navíc, která se vyplatí jen u dražšího zboží, takže žádný "bazar" ale spíš u prodeje aut či realitky, když ale chci prodat HDD za dva tisíce, tak se nebudu dvě hodiny piplat s videem a inzerátem, to ho můžu rovnou vyhodit a ušetřený čas věnovat něčemu jinému.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).