Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Rada Českého rozhlasu obvinila Rádio Wave z propagace fašismu od Gary Slater - Neumim zas tak dobre cesky, ale umim dost...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 10. 2008 16:30

    Gary Slater
    Neumim zas tak dobre cesky, ale umim dost abych videl ze ti idioti:
    1. Neprelozily text spravne, a obratili slovy ve JEJICH PROSPECH.
    2. Swastika Eyes je otom jak Ona nemuze zkazit ostatni s jeji nasisticke bullshit.
  • 26. 10. 2008 10:24

    Škopek  Vlastimil
    To co je pro někoho nudné a naprosto nezajímavého je pro druhého pravým opakem. „Marihuanové“ radio Wave je vedle Pražského Radia 1 a již zaniklého prvního celoformátového internetového radia Akropolis, jedinou stanicí, která se zaměřuje na tzv. menšinové publikum a okrajové hudební žánry. Lidé s nonkonformními pohledy na svět jsou trnem v oku, v jakékoliv době. Stejné hony na čarodějnice si vedle „The Plastic People of the Universe“ za bývalého režimu užívalo mnoho dalších dnes již zcela otevřeně působících umělců , kteří hráli klíčovou roli v porevolučních změnách r.1989.
    ....Každý z vás by se měl vždycky mít na pozoru před podobnými po všech stránkách arogantními „zásahy úřednické moci, která již delší dobu leží toto radio v žaludku a dělá vše co je v jejích silách, aby ho definitivně sestřelila. Protože někomu možná za čas začne vadit příliš uvolněná mluva a nevhodné ošacení moderátorů některého z vašich oblíbených rádií a pořadů. Možná také přílišné přejídání...špatná barva očí a názory neslučitelné s oficiálním výkladem reality!Protože paradoxně to stojí za myšlenkou inkriminované písně. Nikoliv propagace fašismu, ale zcela zjevná snaha upozornit na podobné tendence ve společnosti.
    Proto mi uniká smysl aparátu, který toto má za úkol posuzovat! Je mi jasné, že většině lidí jsou podobné problémy „subkultur“ ukradené...Ale co by vám ukradené být nemělo je zcela zjevná arogance, nepovolanost a hloupost lidí placených z vašich daní, kteří nejen, že nedokáží užívat zdravého rozumu, ale zároveň se snaží prosazovat své vlastní normy a šablony toho co je dobré a co již ne na základě velmi podezřele působících postranních zájmů! „Primal Scream“ jsou naprosto respektovanou a uznávanou skupinou mimochodem velmi schopných hudebníků napříč všemi spektry a skupin publika. Nejen toho "alternativněji" laděného! Už jen to je velkým vykřičníkem. Tyto informace jsou zcela běžně dostupné všem hudebním fandům i laikům, proč ne tedy potenciálně nejpovolanějším? Jak je možné odsoudit někoho na základě pouhé doměnky a mizerného překladu, který vůbec nebere v potaz „ironii“ a třetí rozměr jakéhokoliv jazyka? To je směšné až k pláči! Pokud blbost nadnáší ,tak dotyčná rada již dávno odletěla na Sev.Koreu za velkým kormidelníkem Kimem!!!
    Jsem pro preventivní zákaz Rolling Stones a Led Zeppelin a rovnou celého rock´n´rollu.... :)

    (Pro zájemce a vlastní představu o tvorbě "Primal Scream" →http://www.youtube.com/watch?v=AYmBiTw0PTw)
  • 24. 10. 2008 11:47

    bez přezdívky
    dění kolem nudného a pro mne naprosto nezajímavého hiphop ducduc marihuanového rádia Wave je mi šumafuk, ovšem připojuji se k tomu, že jsem viděl několikrát nějaký klip od kapely Primal Scream v TV na ČT2.
    Já mluvené ani zpívané angličtině (bohužel) stále nerozumím skoro ani slovo, ale jako muzikanti nehrajou Primal Scream špatně :o)??
    Jestli je v tom skrytá nějaká propagace fašismu, tak se bez Primal Scream obejdu, jen bych rád, pokud bude někdo trestat rádio Vawe, nebo jeho vedení, aby potrestal stejně úměrně i daleko mediálně "silnější" ČT.
    Nejsem proti trestu, ale jsem proti tomu, aby byl trestán vždy jen ten "slabší", jak je v ČR zvykem..
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).