Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Rozhodnuto: Ministr průmyslu navrhne Jiřího Peterku do Rady ČTÚ od Dan - Pan Peterka je vynikající odborníka a byl by...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2015 16:56

    Dan (neregistrovaný)

    Pan Peterka je vynikající odborníka a byl by z něj skvělý odborný konzultant...

    Ovšem rozhodně mezi jeho přednosti nepatří schopnost rychle a ostře vystupovat proti operátorům. Takže si v praxi myslím, že to bude vypadat tak, že operátoři něco udělají, pan Peterka udělá detailní analýzu toho proč je to špatně, jak by to bylo lépe a konstatuje to. Operátoři řeknou, že na to prdí a skončí to tím, že pan Peterka pokrčí rameny a konec.

    Ostatně i jeho články jsou takové a nepouští se přímo do kritiky operátorů, ostré argumentace atd. Jen konstatuje, velmi znale, stav a čeká jakoby na "někoho dalšího" nebo snad na "samovolný hněv lidu", aby s tím zázrakem něco udělal on.

    V radě ČTÚ tak bude něco podobného jako je Obama prezident USA.

  • 29. 5. 2015 12:59

    flv (neregistrovaný)

    Tj. chtel byste nekoho jako napr. p. Daniel Docekal ? Obavam se z to by krok vpred nebyl.

    Jinak koukal jsem se na pani protikandidatku http://www.mkcr.cz/cz/ministerstvo/organizacni-struktura/judr--katerina-kalistova--1--namestkyne-ministra-1780/

    Popravde, z nich dvou je Peterka bez diskuze jasna volba (p. Kalistova je sympaticka zena, ovsem zamerim dle meho nazoru zcela mimo technicky ramec telekomunikaci) a uprimne on by byl jasna volba snad v kazdem pripade.

    To ze pise texty vecne, logicky konzisentne, eurodovane a diplomaticky (bez rvavych, populistickych, libivych, agresivnich frazi) je pro me dalsi plus ve prospech p. Peterky.

    Predpokladam ze vzdy se najde nekdo proti, ve vasem pripade to beru jako "smeteni" (vyborneho) kandidata na zaklade vagniho, neovereneho predpokladu, ktery tak nejak navic dostal vahu/silu jez prehlusila ostatni o nic mene (a spise mnohem vice) relevantni fakta.

    Nicmene cert to vem, to podstatne je, ze p. Peterka prosel, cimzto mu take gratuluji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).