Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Safari pro Windows balí kufry a do války prohlížečů znovu vstupuje Brusel od Piper Hecht - Tak tam na Novém Zélandě pozdravujte! Jen nezapomeňte...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 9. 2012 14:12

    Piper Hecht (neregistrovaný)

    Tak tam na Novém Zélandě pozdravujte! Jen nezapomeňte na jednu drobnost - "Všude chleba o dvou kůrkách" ...

  • 15. 9. 2012 0:46

    Jarda_P

    "Opravdu bych se nerad vracel do dob DOSu, kdy člověk nainstaloval OS, čučel na něho kurzor na černé obrazovce a jinak nic :-D."

    Opravdu bych se nerad vracel do dob, kdy IE byl kralem, pulka webu v nicem jinem nechodila a ze zbytku pulka chodila blbe.

  • 10. 9. 2012 23:44

    JKL (neregistrovaný)

    Nějak nechápu čemu to vadí? Ano, uživatel si nainstaluje operační systém a má tam celou řadu základního softwaru - včetně prohlížeče. Ale každý OS má nějaký SW. Neviděl bych v tom nic hrozného...

    Jinak, já když se dívám na Windows, tak je tu hromada dalšího SW:
    kulkulačka, malování, WordPad, ve Windows 7 dokonce výstřižky... - to je všechno nabízeno jinak komerčně.

    Tak nechápu proč EU vadí zrovna prohlížeč, Windows po instalaci obsahuje tuny aplikací. Podle mě je to tak dobře. Se systémem se dá nějak základně pracovat a kdo chce něco jiného, může si nainstalovat co je mu libo.

    Opravdu bych se nerad vracel do dob DOSu, kdy člověk nainstaloval OS, čučel na něho kurzor na černé obrazovce a jinak nic :-D.

    Zásahy EU jsou zbytečné a mají jenom "vydojit peníze na pokutách".

    Mimochodem, když chce EU ballot screen na prohlížeče, tak ať také ona sama nabízí BUSINESS BALLOT SCREEN:

    Vypadalo by to tak, že člověk přijde na finančák nebo jiný úřad kdekoli po EU a úředník jej musí informovat i o výhodách, nižších daních, byrokracii a korupci v USA, Novém Zélandu, Austrálii..., vypočítat kolik na daních by ušetřil změnou sídla a registrací firmy u těchto zemí a v případě zájmu rovnou i vyplnil formuláře pro zrušení firmy v EU a zřízení v cizině :-D

    Dobrý den, pane, na DPH nám máte odvést 2 250 358 Kč. Víte, že když si zrušíte firmu zde a za 200 USD založíte v USA, že nemusíte z Vašeho oboru podnikání díky daňové vyjímce platit vůbec nic?

    Vidím, že máte děti. Naše školství je jedno z nejhorších na světě... Víte, že na Novém Zélandu můžete začít podnikat s kapitálem 10 USD a už za 15 minut po podání on-line žádosti a navíc zdejší školství je jedno z nejlepších na světě?

    V které zemi tedy chcete žít?

    :-D

    Když ballot screen, tak pro všechny! :-D

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).