Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Skript nereaguje od px30 - Vážený pane Bednáři, poněkud kacířsky si dovolím poznamenat, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 9. 2008 9:20

    px30 (neregistrovaný)
    Vážený pane Bednáři,
    poněkud kacířsky si dovolím poznamenat, že opravdu nelze otestovat všechny možné kombinace prohlížečů a operačních systémů. Vaše stížnost mi přijde jako pláč někoho, kdo si je moc dobře vědom vývoje v oblasti výpočetní techniky, ale má možnost prskat na stránkách profláklého internetového média.

    Jestliže, jak píšete, nemáte čas na detektivní práci, doporučil bych Vám zmodernizovat svoje vybavení - čas jsou peníze. A pokud přeci jen ano, zkuste vyměnit GPRS za něco rychlejšího - pod článkem se o Vás píše, že se specializujete na moderní komunikační technologie. Onen poťouchlý skript může komunikovat s nějakým media monitoringem bůhvíkde a timeoutuje mu spojení, protože zrovna přes Vaše rychlé připojení taháte tunu reklam z Vašeho oblíbeného portálu rychlostí 275,8 byte/sec.

    No a pak samozřejmě zkuste AdBlock nebo jiný doplněk (pokud jej ke své verzi FF seženete), tím přestanete tahat tuny reklam po lince, jejíž šířka pásma připomíná anorektičku.

    Přeji příjemný den,
    px30
  • 1. 9. 2008 16:09

    anonymní
    px30 je asi nějaký trouba, který ani netuší, co v kterém prohlížeči šlo a co ne. Protože si to vždy všechno musí znovu testovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).