Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Spam v Česku: ÚOOÚ si nemyslí, že je to tak hrozné (doplněno) od anonym - Negativně hodnotím snahu autora vyvolat flamewar, je to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 6. 2008 8:56

    anonymní
    Negativně hodnotím snahu autora vyvolat flamewar, je to snaha pochopitelná leč podlá. Přílišná zaujatost vůči ÚOOÚ, což se stalo trendy záležitostí, poškozuje objektivitu článku samotného. Je třeba autora upozornit, že například legislativa, kterou se ÚOOÚ řídí je schválena českými zákonodárci, vyplývá však z mnoha regulí Evropské unie, které sotva ovlivníme.

    Uznávám, že síla ÚOOÚ je malá, nicméně četnost typicky českého spamu je také zandebatelná, proto se domnívám, že jediné a dlouhodobé řešení nebude úprava legislativy pro daná území (internet nemá hranice), ale čistě technické řešení na úrovni různých filtrů, případně koncepční změny protokolu.
  • 10. 6. 2008 12:33

    anonymní
    Vazeny pane, ta legislativa je typickou zprzneninou jinak potrebneho zakona vzdalene inspirovanou regulemi EU. Jenze ani touto legislativou se UOOU casto NERIDI. A mimochodem vzhledem k tomu, ze predseda UOOU je take poradcem Topolanka, tak na legislativu ma taky vliv.
  • 10. 6. 2008 23:54

    Jaromir
    Vymlouvat se na EU je ubohost.

    Na co se ještě chcete vymlouvat, že Vám nějaký "šotek" zahazuje podání (jak bylo v diskusi několikrát řečeno), a proto je neřešíte?!

    Co takhle jen dodržovat zákony ČR, a řešit všechny podněty? I když příjde jen jediný podnět na subjekt.

    A mimochodem, co se takhle pod svůj diskusní příspěvek podepsat, ať víme, s kým máme tu čest.

    Tady nejste mezi hlupáky, aby Vám podobné klasické výmluvy prošly, jasně tu několikrát bylo řečene, že na stížnosti nereagujete, zákonem dané lhůty pro vyřízení neplníte a urgence ignorujete. Proč tam vlastně se, to je tam lepší dát nějakou opici, či rovnou script, který bude automaticky podněty mazat. Udělit celkově pokut za 500k korun 70 subjektům je naprosto směšné.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).