Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Spory v českém Second Life od Ivanka Akina - Don't feed the trolls! :P

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 8. 2008 17:00

    BLEK. (neregistrovaný)
    No to je fakt :-) Muj zivot taky znicila porucha osobnosti :-(

    Do Second Life nechodim, protoze jsem psychopat a mam nizke socialni dovednosti.
  • 12. 8. 2008 14:34

    Jaroslav Peňaška (neregistrovaný)
    ...kdyby jsi ještě nedávno nebyla moje rádoby nejlepší kamarádka, která Benetu nesnáší, která proti ní vede svůj spravedlivej boj a která mě ráda podpoří, pokud ovšem dobře zaplatím, že? :D A co se Miriam týče - naběhla si sama, ale o tom, co píšeš teda nic nevím, že by neměla právo na život. Psal jsem jí jen, že to co píše ve svém blogísku může napsat akorát zhrzená pipina. No a co se Tebe týče - ta omluva opravdu byla formální, abychom zakopali válečnou sekeru a věnovali se něčemu lepšímu než spamování svých diskuzí všude na internetu, ale vidím, že Tě to ještě nepřešlo. Nicméně na to hážu bobek a odpovídat Ti v podobném duchu nebudu. Email Miriam klidně zveřejním, jestli o to stojíš, není v něm nic, za to já bych se musel stydět, ale hodně toho, za co by se měla stydět ona. Howg
  • 12. 8. 2008 14:59

    Jaroslav Peňaška (neregistrovaný)
    O mě se ví, že jsem člověk, kterej snadno ztratí nervy a všem poznadává. Ale taky se o mě ví, že dokud se ke mně lidi chovají slušně, vždycky vycházím vstříc a snažím se pomoct, poradit, naučit atd a že svoje kamarády nezrazuju ani když se s nima pohádám a i když k nim bývám kritický, neodsuzuju je jako celek, jen to, co dělají (jasně - v rozčílení to někdy přeženu a řeknu něco hnusnýho, ale jakmile se uklidním, většinou se omluvím a řeknu to, co mám na srdci, slušněji).

    Co se těch sporů týče - učím se zachovat si chladnout hlavu, ale jde to pomalu, i když události uplynulých týdnů mě hodně změnili. Je to vidět i na této diskuzi, kde už se nerozčiluju.

    Ivanko - o Tobě se ví, že jsi byla moje kamarádka a pomáhala s projekty ve slovenském městě a že s Tebou lidi z týmu nevycházeli, protože jednak jsi hádavá jako já a jednak jsi byla generál a všechno muselo být po Tvém (já někdy taky). A taky se o Tobě ví, že jsi pomlouvala a já Tě za to před zbytkem týmu kritizoval. Proč jsme spolu nedodělali MISS SL 2007 je jiná otázka - já byl neústupný v požadavcích na kvalitu, Ty jsi měla jinou představu o projektu i o ceně svojí práce - beru - i když řešení, které jsi zvolila bylo hnusné. Že jsem se nenechal tenkrát vydírat ještě není důvod, aby jsi se teď mstila zbytek života. Jestli chceš pomlouvat, tak prosím, víš, že já umím být taky ostrý, ale navrhuju fakt, aby jsi zakopala válečnou sekeru a chovala se neutrálně. Nemusíme spolu mít zrovna diplomatický styky, ale taky se nemusíme všude pořád urážet. Čau
  • 12. 8. 2008 17:23

    Jaroslav Peňaška (neregistrovaný)
    Ale vono je to jedno, protože jsou lidé, kteří jsou naprosto zdraví a přesto jsou jací jsou. Pan Dvořák mě taky už prohlašoval za psychicky nemocného, ale já na rozdíl od něj alespoň nemám potřebu krást.
  • 12. 8. 2008 14:21

    Ivanka Akina (neregistrovaný)
    Tak...je to několik týdnů, kdy se začaly objevovat po celém českém internetu příspěvky od pana Jarka Dejavu. Jako dobrý, každej z nás má potřebu sem tam vyjádřit názor, že? Já si k tomuto účelu zřídila svůj blog a peru to tam obden, s nikým se nepářu a v podstatě mě baví pozorovat, jak se ti, které si zrovna vezmu na mušku, kroutí. Jsem holka zákeřná a baví mě to, omlouvám se, ale nestydím, nikdo není bez chybičky :-) Někdy se stane, že to trochu přepísknu, ale i tak se za svůj názor nestydím a klidně ho odprezentuju, když ze sebe chci dělat krvežíznivou potvoru, tak a zase jedině na svém blogu :-)).

    Lidi, vám fakt není divné, že Jarkovi komentáře se objevují na rozličných stránkách a fórech, mnohdy se SL nesouvisejícími? Příklad: Nick Dobrahospodynka píše: tak jsem tu buchtu hodila do trouby a ona se mi fakt cela spálila, nejradši bych do toho kopla... Nick Jarek Dejavu píše: A co mám dělat já, můj život mi zničila jistá firma Beneta...a bla bla bla...

    Tomu se říká totál anál offtopic příspěvek. V odborných kruzich trolling...Jako pánové a dámy, když se diskutuje o spálené buchtě, tak se diskutuje o spálené buchtě a hotovo...všechno ostatní co se tématu netýka je flamovaní a tečka.

    Milý Jarku, sice jsem od tebe přijala jakous takous formální omluvu, ale to jen proto, že jsem doufala, že tím se tvoje trollovské ego nasytí a ty nám dáš všem konečně pokoj. Muheh, chyba lávky.

    Dnešního dne jsem se rozhodla, že seženu tým lidí, pořídime si monterky se slušivým nápisem "Deratizační tým SL". Jedny pošlu Martinovi, naposilujeme a namastíme svaly a vyrazíme na noční výpravu, kdy konkrétně tobě vykopeme ten "optickej kabel"(a bude nám jedno že dalším 100vkam lidem) a tím ti znemožníme psát dokola ty nehorazný krávoviny. Mám tě už dost, lezeš mi krkem. Podej klidně žalobu, příjdu ti zamávat k soudu, zvlášť až tě bude justiční stráž odvádět zadním vchodem k sanitce, protože tím co děláš si předplácíš jízdenku do blázince .-).

    Jestli ti lidi fakt žerou, jak jsi strašně dobrej, úžasnej a skvělej, tak jím doporučuji návštěvu na tvém simu, aby zhlédli tu parodii na toho nejschopnějšího, nejkreativnějšího týpka v SL.

    Klidně si tady na mě vytahuj pekla typu. že jsem ku*rva zku*rvená prodejná...atd. Mě je to fakt fuck, protože lidi kteří mě doopravdy znají se nad tím pousmějí a ty ostatní mám...

    Ale jednu věc ti garantuju, jestli ještě jednou pošleš mojí přítelkyni Miriam e-mail, kde jí budeš psát, že nemá právo na život, tak si tě podám a nebudu se s tebou párat. Pokud se teď budeš ohánět tím, že to jistě psal anonym, tak já na to říkám jediné: V ČESKÉM SL NENÍ ŽÁDNEJ TAKOVEJ ZAMINDRÁKOVANEJ TUPEJ NESCHOPNEJ MOULA, NEŽ TY, KTEREJ BY MOHL NAPSAT TAKOVOU ZHOVADILOST!!!!

    Pro ostatní zůčastněné v téhle diskuzi, omluvte moje nevybíravé výrazy, ale nedostává se mi lepších slov. A pro přihlížející novínář: Pánové, kdy konečně napíšete někdo pořádnej článek o SL? Vás to baví psát ty bulvární, mělké blbosti? Heh, že se vůbec ptám...baví..., ale vy nebavíte mě. Myslím, že bych měla spáchat něco jako odznak: "Jsem povrchní a baví mě to" a rozdávat vám je na potkání.

    Domluvila jsem Akina
  • 12. 8. 2008 23:34

    pod přezdívkou nad přezdi (neregistrovaný)
    "zúčastnění" se píšou s čárkou, nikoli s kroužkem, osobo.
  • 12. 8. 2008 15:01

    Ostap Bender (neregistrovaný)

    Příklad: Nick Dobrahospodynka píše: tak jsem tu buchtu hodila do trouby a ona se mi fakt cela spálila, nejradši bych do toho kopla... Nick Jarek Dejavu píše: A co mám dělat já, můj život mi zničila jistá firma Beneta...a bla bla bla...

    To je skoro jako BLEK a jeho porucha osobnosti :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).