Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Staronový ředitel Českého rozhlasu chystá radikální změny. Začne už dnes od K-A-R-L-O-S - Jsou jasné,z regionu by byl 4 okruh,jasné a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 7. 2011 8:50

    K-A-R-L-O-S
    Jsou jasné,z regionu by byl 4 okruh,jasné a pokud jde o radia v DVB-T MUX 1 tak sloučit s analogem pokud má podobné zaměření jako Vltava a D-Dur třeba =)
    Sólo by mohlo být Leonardo v digitálu a taky Wawe to nemá obdobu na analogovém FM na kmitočtech ČRo,tak bych je nerušil a nevypínal z rozhlasu v DVB-T MUX 1 =)

    Ano upřesnit všechny okruhy aby se nemísely jeden do druhého,to je nápadité a skvělé bez ohledu jestli je to analog 4 okruhy nebo digitál DVB-T zbytek rádio v MUX 1 =)
  • 29. 7. 2011 9:17

    bez přezdívky
    Pozor ten článek je trochu zavádějící a nepřesný, lépe si přečíst, co řekl přímo Duhan...

    Nejde o okruh ČTYŘI, ale o okruh JEDNA. TO JE VELMI PODSTATNÉ.

    Tento okruh JEDNA má použít za základ v podstatě bývalou PRAHU, která se stane jakoby nosnou konstrukcí a k ní se budou připojovat REGIONY. Jde tedy ve své podstatě o vznik toho, co tady bylo dříve a co bylo zcela správné a co mělo i třeba Rakousko dříve. TEDY VZNIK CELOPLOŠNÉ STANICE REGINA. Včetně ovšem i začlenění Prahy do ní, tím odstraňuje většinu Double a v poddstatě získá JEDEN OKRUH, který byl do teď blokovaný.

    Ovšem on jde ještě dál. On je a proto říkám, že je to podstatné. Nazývá OKRUHEM JEDNA.
    Čili je to prostě JEDNIČKA s regionálními vstupy, Zcela perfektní pokud se mu to povede. Odpůrců budou statisíce.

    Maličko nerozumím tomu, proč slučovat ještě krajská studia vzájemně, když budou všechna začleněna zde, to už mi přijde jako zbytečná komplikace, tedy krok zpět tedy k zneprůhlednění. Spíše prostě tolik studií kolik má ze zákona být a jejich vstupy v JEDNIČCE.

    Dvojka pak bude prostě Dvojka postavena na základě Radiožurnálu, ale řekněme spíše Hvězdy nebo třeba můžeme říci BAEYERN DREI, prostě cosi s cílovkou 20-40...RŽ byla úchylnost, tedy ještě je...

    Vltava zůstavá Vltavou tedy ARTE tedy KULTUR.

    No a ona ČTYŘKA je nový okruh, který pojede tam kde jely pětky, tedy krajské a bude to ČRo6 jako základ k tomu Česko a může tam přesunout i něco z Vltavy...

    O digitalu se prostě nezmiňoval a ani o internnetu, jemu šlo o 4 okruhy FM.

    Tedy k Wave, Leonardu, D-Dur, Eurojazzu, ČRo 7 se nikterak nevyjádřil.

    Je otázka, co přesně má být onen super náročný okruh 4 ?

    Šlo by tam přihodit Wave a mít tam solidní hudbu / něco plácl o tom, že tato kvalitní hudba zůstane zachována, čili pak by musel zachovat Wave jako nadstandard nebo ji dát na ARTE, tedy stanici KULTUR tedy Vltavu.

    Ovšem uvidíme, on se opravdu věnoval cele FM, nehovořil ani o DAB/DAB+ ani DVB-T,S,C
    nbo internetu...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).