Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Startuje Národní program počítačové gramotnosti od x - Trochu mi tu chybi zminka o tom zdali...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2003 16:48

    x (neregistrovaný)
    Trochu mi tu chybi zminka o tom zdali nekdo rika tem lidem co jim to prinese. Kolikrat jsem se setkal s tim ze lide se programy, hlavne proto ze jsou delane velmi privetive v rodnem jazyce, nauci ovladat velmi rychle ale vlastne nevi k cemu ten internet muzou potrebovat. Mam taky zato ze pokud chce Mlynarovo ministerstvo prosadit pocitace a internet vice do podvedomi Ceskych obcanu melo by se venovat tomu jak pomoci pocitacu lidem ulechcit kontakt se statni zpravou atd.. Myslim,ze pokud by to prineslo vyhody coz by jiste prineslo lide by se ucily sami a radi.Mam docela obavy ze my vsichni dame korunu a dotycny da korunu za neco co dotycny ani nevyuzije .Nedovedu si treba moc predstavit treba zednika ze si kupuje pocitac kvuli cteni clanku na internetu a moznosti komunikovat s kamosema po internetu namisto v hospode,ale dokazu si predstavit ze si ho poridi aby mohl prez internet podavat danove priznani objednaval zbozi, platil socialni a zdravotni pojisteni komunikovat s urady e-mailem a nemusel nikam jezdit atd..Vysvetli mu to nekdo ? nebo ho opravdu chteji naucit jak pracovat s IE a outlookem.Komu bude psat?
  • 8. 2. 2003 14:43

    Petr (neregistrovaný)
    Nejen komu bude psat, ale hlavne pres co to bude odesilat, kdyz a to nechce dat nekolik tisic mesicne. To je stale ten nejvetsi problem.
  • 8. 2. 2003 19:22

    Zdenek (neregistrovaný)
    Komunikace s úřady by mohla být jedna z hlavních motivací, ale ne za nesmyslnou certifikaci elektronického podpisu za 700,- Kč na rok!
    Ještě k příspěvku Hujer > Microsoft. Kdyby to bylo za peníze frekventanta a firmy Intel, budiž, ale za peníze nás všech daňových poplatníků?
  • 8. 2. 2003 23:47

    Michal Kubeček (neregistrovaný)
    V zemi, kde ministerstvo financí má na svém webu takovéto skvosty? A kde se vám na dotaz, jak je možné, že státní orgán podmiňuje přístup ke svému informačnímu médiu použitím jednoho konkrétního prohlížeče jedné konkrétní firmy, neobtěžují ani odpovědět?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).