Hlavní navigace

Sun nakonec kupuje firma Oracle: co bude s MySQL?

21. 4. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Po měsících dlouhých jednání s firmou IBM z celého prodeje společnosti Sun Microsystem sešlo, takže se firma pustila do intenzivního hledání nového investora, který by ji koupil a pomohl jí tím ze svízelné finanční situace. Nakonec svůj zájem projevil Oracle a společnost Sun Microsystem kupuje. Za jakou částku? Co bude s MySQL a kancelářskou sadou OpenOffice.org? A co Java nebo Solaris? Nejen těmito otázkami se podrobněji zaobírá článek Sun nakonec kupuje firma Oracle: co bude s MySQL? z našeho…

Po měsících dlouhých jednání s firmou IBM z celého prodeje společnosti Sun Microsystem sešlo, takže se firma pustila do intenzivního hledání nového investora, který by ji koupil a pomohl jí tím ze svízelné finanční situace. Nakonec svůj zájem projevil Oracle a společnost Sun Microsystem kupuje. Za jakou částku? Co bude s MySQL a kancelářskou sadou OpenOffice.org? A co Java nebo Solaris? Nejen těmito otázkami se podrobněji zaobírá článek Sun nakonec kupuje firma Oracle: co bude s MySQL? z našeho sesterského serveru Root.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).