Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Super WiFi má zase snadnější cestu do málo pokrytých lokalit od turbyho - krasna ukazka v cechach obvykleho podani "demokracie", kdy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 3. 2012 18:42

    turbyho (neregistrovaný)

    krasna ukazka v cechach obvykleho podani "demokracie", kdy jedna, relativne mala, zajmova skupina s uzkou vazbou na regulatora chce "zakazat" celosvetove uzivanou technologii. :-)

    a to jen proto, ze regulator neni naprosto schopen plnit sve povinnosti a dohlizet nad uzivanim teto technologie pouze pro ucel, pro ktery bylo vydano opravneni.

    byt vami, tak radeji zametu pred prahem ctu. ten vas vykrik je jak kdyby jste mel jeste v kapse schovanou stranickou knizku. oni i ostatni maji sve koncky a zajmy, nejste tu jediny. :-)

  • 29. 3. 2012 22:27

    eMko (neregistrovaný)

    Krásná ukázka odpovědi někoho kdo o problematice neví vůbec nic.

    Kdybyste se alespoň trochu orientoval, věděl byste že v oproti zahraničí je v ČR právě ČTÚ poměrně vstřícné k přidělování volných pásem pro "koníčky a zájmy".

    Správa kmitočtového spektra není anarchie. Stačí co se děje v pásmech která jsou pro volné použití. Neznalost či absolutní nerespektování pravidel stanovených příslušnými VO některými "ISP" je tragická.

  • 28. 3. 2012 17:44

    OK1MJO (neregistrovaný)

    Chran Vas panbuh vstoupit do radioamaterskych pasem a rusit radioamaterska VKV/UHF/SHF pasma.

    http://www.ok1mjo.com/all/ostatni/HAM/iaru_handbook_6-00.pdf

    Uz ted je boj o 10.5GHz a 24GHz, kde na primarni bazi jsou HAMove a navic mame pro tato pasma licence.

    Takze stejne jako u meteoradaru na 5.6GHz.....CTU naridi nepouzivat urcite kmitocty a protoze je to urednik co si zjednodusuje praci, tak zakaze pouzivat Wifiny na 5.6 , 10.5 a 24GHz uplne.
    Coz by bylo nejlepsi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).