Hlavní navigace

Tenisové ATP World Tour 1000 startuje v noci na pondělí živě na Nově Sport

9. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 3. 2012

Turnajem BNP Paribas Open v kalifornském Indian Wells zahájí tuto neděli 11. března placený kabelový a satelitní program Nova Sport sérii přenosů z tenisového ATP World Tour 1000. Vzhledem k velkému časovému posunu ale budou muset diváci ponocovat, protože první přenos začne hodinu po nedělí půlnoci. O týden později celý podnik vyvrcholí sobotními semifinálovými zápasy a hlavně nedělní bitvou o titul, sdělila PR koordinátorka Novy Sport Irena Dvořáková.

K TÉMATU: Nova a Nova Sport získaly práva pro tenisový Wimbledon do roku 2014

Finále BNP Paribas Open nabídne Nova Sport příští neděli 18. března v přijatelnějším čase od 21:10 hod. Ne nadarmo jsou právě turnaje BNP Paribas Open v Indian Wells a Sony Ericsson Open v Miami považovány za nejprestižnější z celého okruhu Masters. Rekordní je počet přihlášených tenistů, i tomu odpovídající divácký zájem, konstatuje Dvořáková. Tituly na obou turnajích loni získal Novak Djokovič, ve finále si jak v Indian Wells, tak v Miami poradil ve třech sadách s Rafaelem Nadalem.

BRAND24

Srbský tenista má před svým největším sokem v žebříčku pohodlný náskok téměř tří tisíc bodů a právě letošní jaro ukáže, jestli je post světové jedničky tak neotřesitelný, jak vypadá. Divácky velmi zajímavé jsou také zápasy Rogera Federera a Andrewa Murraye. Oba letos hrají výborný tenis, ukázali to na Australian Open i na skvěle obsazeném turnaji v Dubaji Turnaj v Indian Wells už je rozlosovaný, a tak pokud postoupí osm nejvýše nasazených, ve čtvrtfinále by spolu hráli Djokovič a Berdych, Murray a Fish, Ferrer by se utkal s Federerem a Tsonga s Nadalem.

Jenže k tomu zbývá všem favoritům zdolat mnoho překážek. Tomáše Berdycha hned ve třetím kole může čekat domácí Andy Roddick, který sice vypadl z elitní světové desítky, na nedávné exhibici v New Yorku si ale poradil s Federerem, dodala PR koordinátorka Novy Sport.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).