Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Trpké zkušenosti s hostingem u banan.cz od anonym - Nemohu s vámi příteli souhlasit… Hosting a podpora...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 11. 2009 16:10

    anonymní
    Nemohu s vámi příteli souhlasit… Hosting a podpora na banánu je mnohem horší než uvádíte! Pakliže máme pojmenovat "to co jsou" jistě ale ne webhosting a podpora! Řešil jsem krizově zajištění vlastních práv ke svým doménám a podpora webhostingu na Banán reagovala naprosto adekvátně k závažnosti dané situace… popletli si možná jenom století! 3 -slovy-tři dny i přes několikeré urgence!!! Vážení cokoliv - jenom NÉ Banán!!!
  • 17. 5. 2006 15:55

    Oleg Kolesnyk (neregistrovaný)
    Banan je opravdu jiny webhosting, ktery laka jen prostorem a nizkou cenou. navic koupil maxsite pro vetsi propagaci svych nekvalitnich sluzeb.

    Vsichni vite, ze je to lepsi investice do reklamy nez platit sta tisice za reklamu na nejakym portalu. A tak koupil maxsite za 30 tisic a ma vystarano. zanechme toho ale...

    Co me nejvice zacalo stvat je to, ze zacal nam vypinat web ( www.artysite.net ) a misto ERRORu serveru cpat svou ERROR stranku bananu. Pred vypadkamy neupozornoval v administraci sluzeb (vypadky byly treba i nekolika hodinove)

    Pak z duvodu konkurencnich sluzeb nam web blokoval kazdych 15 minut tak na 30 minut.

    Podpora nebyla schopna nastavit DNS (neumi to proste oprote jinym tech. podporam), muj kolega musel mu psat porad emaily a vysvetlovat jak to nastavit. O telefonicke podpore ani nemluvim - telefon nezvedali nikdy za cely rok hostovani.

    Problemy z DB a neschopnost nastavit kodovani, nesolventni jednani, nechapavost, arogance, neumeni odpovidat na tech. dotazy - vubec nic.

    Nejvetsi katastrofou bylo zablokovani pristupu z me IP na jeho forum jen kvuli tomu ze jsem rekl svuj nazor ve veci ze nikdo z tech. a vedeni nedokazal vyresit problem.

    Jednim slovem levny, velky, nespolehlivy a casto vypadavajici webhosting je ostudou v poskytovani hostingovych sluzeb v ceske a slovenske republice.

    Bananovi jsem rekl, ze prijde den kdy absolutne zkonci.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).