Hele mně se to stalo taky. Maso z býka musí bejt měkkoučký, když mi přinesli tu gumu, okamžitě jim to letělo zpátky do kuchyně. A to si piš, že se při repete tak snažili, aby nezjebli druhej kus masa, že to byla lahoda! Narazil jsi na další problém - Češi se bojí reklamovat. Nejsi spokojen? Tak to udělejte znova nebo vraťte peníze. V Německu to tak funguje. U nás? Nikoliv. Ale to je přístupem prodávajících, kteří si tu dovolují takové věci, že bejt někde na západě, tak do tejdne zkrachujou. Hádat se se zákazníkem, když není spokojenej? Trapný.
No argentinského býčka jsem si zkusil dát právě, v čtyřhvězdičkáči na Šumavě.Dostal jsem brutální žvýkáčku, o nějakém gastro zážitku nemůže být řeč, proto říkám raději, at zůstanou u toho katova šlehu, protože mě vyjde levněji a ještě bude chutnější.Osobně jsem se v restauracích přestal stravovat.Dokážu si doma uvařit levněji a ještě si pochutnám.
Kdy Pohlreich vařil z 10 surovin? On vyznává čistou gastronomii, žádné míchání tuny věcí dohromady. Maximálně tři hlavní suroviny. A jinak ohledně pana Picky, kaťák by se měl z českých hospod vymýtit! Zdéňa to říká taky. A nebudem si nic nalhávat - nejlepší jídlo je vždycky steak. Čisté kvalitní maso, nezalepený nějakými nesmysly a s nějakou chutnou omáčkou na přelití.
Nevšímám, mám přesně opačné zkušenosti.Dříve v restauračkách dělali katův šleh za 80 kč.
Dnes všude vaří podle Pohlreicha steaky a jiné jeho prezentovaná jídla,která jsou třikrát dražší jak ten katův šleh, ale to jídlo je ještě daleko horší, protože ho neumí uvařit, nebo ho dělají úplně z jiných surovin.Bohužel, to je má zkušenost.