Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku TýTý 2010: Většinu cen si odnesla ČT, pro Novu a Primu zbylo po jediné od anonym - Bohužel souhlas. OTO je událost, má to švih,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 4. 2011 23:41

    bez přezdívky
    Bohužel souhlas. OTO je událost, má to švih, my jsme hold takoví milovníci retra, což tu ostatně omýlám pořád dokola, ale je to tak. Bavil jsem se s některými Slováky a říkali, že naše TýTý je oproti jejich OTU pořádná slabota ve stylu estrád z minulého století. Hrozně rád bych jim to někdy vrátil, ale bohužel to nejde, protože Češi se moderním věcem brání a hoví si v komornosti. Ta naše fóbie z komerce, in věcí a velkých show je pro mě nepochopitelná. Možná, že už jsem rád za tu cenu pro Lucii Vondráčkovou, protože aspoň jeden člověk pod padesát let dostal ocenění.
  • 3. 4. 2011 11:32

    bez přezdívky
    Celkový včerejší večer byl opravdu hrozný. Když jsem viděl tu scénu,tak jsem myslel, že je to nějaký archivní silvestr ze sedmdesátých let.Celý večer byl nudný a amatérský. Nechápu proč češi neumí dělat takové předávání cen. Přitom by se stačilo podívat na Slovensko a jejich OTO, které je skvělé. ČT, by se měla stydět, že to vůbec pustila do televize!!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).