Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku ÚOOÚ a konec spamerů v Čechách od Radek - Asi pul roku jsem si upravoval pravidla pro...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 11. 2005 23:34

    Radek (neregistrovaný)
    Asi pul roku jsem si upravoval pravidla pro prichozi zpravy, takze jsem zablokoval spoustu adres i celych domen a nastavil jsem asi 100 polozek, ktere pokud jsou v prichozi poste obsazeny, tak je Outlook smaze ze serveru automaticky po pripojeni, takze ani nevim, jestli mi nejake spamy chodi a do pocitace se mi stahne jen to, co chci. Da to sice dost prace to vychytat, bezny trik spameru je treba prohozeni pismenek v klicovych slovech. Takze kdo ma na to dost trpelivosti a vi jak na to, doporucuji, ten klid stoji za to.
    A stezovat si? Dobra vec, jenze drtiva vetsina spamu chodi z ciziny. Jednou (kdyz jsem to nemel jeste uplne vychytany) jsem na jeden spam poslal odpoved (v anglictine a dost vulgarni, protoze me to vytocilo) Hadejte co se stalo? Prisla hlaska, ze mail nelze dorucit, protoze adresa neexistuje. Takze cinnost uradu je fajn, ale hlavne se musime branit sami.
    Omlouvam se za ten pravopis, ale pouzivam anglickou klavesnici
  • 19. 4. 2006 15:32

    StopSpam (neregistrovaný)
    Dnes jsem dostal spam od Jobstone.cz, tvrdi, ze jsem se do nejake databaze prihlasil, ale neni to pravda, podal jsem na stiznost, uvidime...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).