Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku UPC zvýší rychlost, zavede limity od Ota - jak můžete psát o něčem, o čem zjevně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2004 7:28

    Ota (neregistrovaný)
    jak můžete psát o něčem, o čem zjevně nemáte ani páru. Jaké kolísání rychlosti? Zažil sem u UPC jednu poruchu za druhou, ale kolísání rychlosti rozhodně ne. Vždy úplné výpadky zaviněné, jak se později vždy ukázalo, naprostou a zřejmě zcela úmyslnou, neschopností celého UPC zajistit opravdu kvalitní službu ve smyslu smlouvy. Celý balík mě stály (placené!!!) telefonáty na TP UPC (v řadě se čeká i hodinu a víc, ale jinak se s nimi nespojíte). Vrcholem pak je včerejší chvástavá tisková zpráva, kde se o limitech mlčí, ačkoliv se v rozporu se smlouvou už uplatňují! Smlouva totiž obsahuje článek o omezeních, které nastanou při překročení limitů stanovených pro jednotlivé služby. A ty dosud nikde stanoveny nebyly (aspoň to UPC na TP tvrdí). Prostě je v tomto státě samý zlatokop těžící z naší blbosti. Lži a podvody běžně prochází (viz parlament), tak toho využívají. Můžu poradit jen jedno: nepřistupovat na tyto pravidla (pravidla???) hry a raději se dočasně obejít bez takovýchto "služeb". Mimochodem i nabídku programů TV UPC neustále modifikuje "k větší spokojenosti zákazníků". Očekávám, že do roka tam kromě základních našich programů budou jen nějaké reklamní kanály zahraničních obchodních domů. Prostě si necháme vesele kálet na hlavu a blbci, jako jste Vy, nás ještě přesvědčují, že je to tak správně!!!
  • 23. 3. 2004 9:51

    Ondra 'Kepi' Kudlik (neregistrovaný)
    Naprosto souhlasim. Sveho casu jsem si upc poridil a z pocatku jsem byl i spokojen. Rychle zavedeni, prvnich par dni i bezproblemovy provoz.

    Ovsem opravdu slo jen o iluzi. Profesionalni firma UPC, jak se prezentovali, alespon u me mela neustale problemy. Vypadky i trikrat denne, pri vypadku nebylo mozne volat na podporu (automat mi tvrdil, ze nejsem z brna nebo nevolam z pevne linky), emailem vzdy jen nejake vymluvy.

    Jsem velmi rad, ze jsem mel moznost prejit k netboxu a to zvlast kdyz slysim, ze pres jejich nehorazne nekvalitni sluzbu jeste zavadeji limity. Alespon pro me, a to nejsem zadny stahovac, je dulezite mit _neomezene_ pripojeni k internetu...
  • 25. 3. 2004 10:36

    EL Checo (neregistrovaný)
    No UPC mi vyhovovala hlavně díky tomu limitu jelikož jsem byl připojen přes 3 roky u Tesmedie(Karneval), kde jsem začínal na limitu 1000MB(500+500sem připlácel automaticky), pak to zvedli na 5GB a teď na 20...

    Vždy mě ničilo, že pár dní před koncem měsíce jsem řešil situaci zvednout limit a připlatit nebo ne?

    Proto jsem po přestěhování do Prahy uvítal, že tot odpadne. Nepatřím emzi šílené stahovače, ale vezmetli třeba Linux.

    Pokud se o něj zajímáte a chcete si ho vyzkoušet, vyzkoušet jinou verzi, stáhnete si ISO. Při připojení 512 kbs si řeknete žádný problém... Dnes táhám FreeBSD 5.2.1 a Mandrake 10. Comunity oboje 4 CD - 8x650 = 5200 MB = 5,2 GB a to jsem si stáhnul jen dvě nové distribuce... (je to méně, jelikož ne všechny cd mají 650 mb...)

    Proto můžeme říci, že UPC začíná zabíjet i OpenSource, jelikož výhodou jeho šíření byl neomezený internet... Proč si budu kupovat Mandrake 10 za 500,- když si ho v rámci polatků za UPC stáhnu a vypálím?

    Hanba UPC... Co udělat nějakou "open" petici nebo anketu? Kdo je pro pište na elcheco@seznam.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).