Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku V anketě Křišťálová lupa hlasovalo 87 670 lidí od Milan Stoklasa - "Ten, kdo Lupu nezná, ten hlasování ani nezaregistruje"...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 11. 2012 9:59

    Milan Stoklasa (neregistrovaný)

    "Ten, kdo Lupu nezná, ten hlasování ani nezaregistruje" Jo, kéž by.

    Tahle stupidní anketka bezvýznamného serveru je mor českého internetu. Vždyť to trvá skoro celý rok!

    Nejdřív se na všech webech objeví bezďácké žebrání o nominaci, pak se na všech webech objeví škemrání o zahlasování, pak se zase všude objeví nálepky "vyhráli jsme", "jsme nejlepší"!!!!

    To celé pokaždé trvá minimálně třičtvrtě roku, pánové z internet infa si honí nad nárůstem backlinků (kvůli kterým tuhle nekonečnou šou pořádají), celé to končí ožíračkou, kde si kámoši rozdají ceny a poplácají se po zádech a za měsíc to začne celé nanovo!

    Jinak samozřejmě internet info má můj neskonalý obdiv, protože takováhle šaráda na výrobu page ranku, do které zvládli zmanipulovat celý český internet, to se opravdu nevidí!!!

  • 1. 11. 2012 22:09

    JH (neregistrovaný)

    Já bych se tím až tak nestresoval. Ten, kdo zná Lupu a její historii, nebere tohle hlasování vůbec v potaz. Ten, kdo Lupu nezná, ten hlasování ani nezaregistruje (doufejme). V ideálním světě tedy není problém.
    Píšu to jako člověk, který měl Lupu velmi rád. Nyní ji vnímám spíše jako ukazatel PR na Internetu (bohužel). Nevím, zda má vedení ještě vůli a odvahu zbavit se toho patosu, který na sebe Lupa za poslední cca dva roky nabalila. Je mi to líto, protože už nám moc kvality nezbývá.. a Lupa odolávala celkem odvážně a dlouho.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).