Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Víkendová sledovanost: Prima Cool s 5% podílem na publiku od Katoda - Pak se ale buďto jedná o tlačenku všech...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2011 18:58

    Katoda
    Pak se ale buďto jedná o tlačenku všech webů, které se zabývají médii anebo jde o neschopnost PR oddělení TV Barrandov. Protože zatímco TZ Primy, ze které je čerpáno i v této aktualitě, je prakticky na všech webech, tak o sobotním výsledku Barrandova jsem nenašel nikde nic. Jediná dnešní TZ Barrandova, kterou jsem našel se sice týká Videostopu, ale jde jen o rekapitulaci první serie, která tuto sobotu končí finálovým kolem.
    Ostatně, když máte přístup k tak zaručeným informacím o sledovanosti, tak proč nenapíšete a neuveřejníte aktualitu tady na Digizone sám, když už to redakce umožňuje? Prochází to sice redakčním schválením, ale pochybuji, že by vám to záměrně cenzurovali.
  • 20. 6. 2011 17:16

    Milda
    V poslední době je na DigiZone stále častější nenápadné tlačení TV Prima. Když se něco podaří TV Prima je tu okamžtě článek jak vystřižený z jejich PR oddělení. Např. v této aktualitce se dlouze rozebírá divácký úspěch u pořadů Primy. To že v sobotu měl Videostop share 9,7% a následující Prominenti dokonce 13,0% se tu ovšem nenapíše. Přitom Promineti učinili z TV Barrandov dvojku na trhu, když převálcovali nejen všechny Primy, ale i kanály ČT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).