Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Virtuální světy na Internetu od hexx - Ja jsem si Second Life vyzkousel a musim...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 4. 2007 12:08

    hexx (neregistrovaný)
    Ja jsem si Second Life vyzkousel a musim rict, ze jsem byl dost zklamany. Ta grafika je proste hnusna. Uplne by mi stacil 2D svet nebo proste svet nejak lepe animovany - treba jako prostredi Commandos :-) nebo Diabla. A naopak, 3D chaty proste zboznuju a dost se mi libil i ten projekt 3D kostela (shipoffools.com) - to je proste bezva.
  • 19. 4. 2007 13:37

    Jan Rylich
    Mno, zase tak příšerné to snad není ;-) Ale mě osobně zase spíše vadí, že tam není ta "herní" motivace. Programovat neumím (takže tam toho moc nevytvořím), známých na chatování tam také moc nemám, takže asi tak. Ovšem možností to nabízí mraky, to se musí nechat.
  • 17. 3. 2008 6:38

    Seconda Life Owner (neregistrovaný)
    Je dobre ze v SL neni herni motivace, na to tu jsou jine projekty, ikdyz treba v ceskem svete je hospoda s kulecnikem ktery se da hrat. Chatovani nebo komunikace pres mikrofon je super, zvlaste na ceskem ostrove kde je vzdy plno lidi a clovek si popovida cesky. Seznamit se tam z nekym je to nejjednodusi, takze znamych ma clovek behem chvile plno, zalezi jen na nem. Ja osobne jsem se take obrovsky zdokonalil v anglictine, protoze dat se do reci treba s japonkou z Kjota je super a cloveka to donuti si ty slovicka zapamatovat. Ale co ja osobne mam nejradeji v SL jsou hudebni kluby, ktere jsou zamereny na nejruznejsi hudebni zanry a vetsinou tam hrajou kousky ktere se nedaji u nas oficialne sehnat, samozrejme pokavad clovek neposloucha cesky popmusic ))). Samozrejme je mozno nechat postavicku treba tancovat, muzete tancovat i v paru. Muzete treba sedet s partnerem pod vodopadem a sledovat zapad slunce. Dokonce lze udelat i virtualni svatbu. Proste jde uplne vse. A hlavne je to obrovska sranda, protoze postavicky obcas delaji ruzne krkolomne pohyby, nebo muzete postavu obleknout a samozrejme i svleknout. A jestli se nezdala grafika, je dost pravdepodobny ze mel uzivatel slabe pc a tim padem mu to samo snizovalo detaily aby se to nesekalo. Ja to poustim na velke FullHDTV v rozliseni 1920*1080 a vypada to perfektne. Druha vec je take pripojeni k internetu, kdyz ma clovek pripojeni 512/128kBs tak muze mit problem ze se mu to nestaci vykreslit, ale pri pripojeni 12/1mBs to jede jako po masle a i na rychlosti 4500/256kBs to slape dosti obstojne.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).