Hlavní navigace

Vydána Office 2007 Beta 2 a Windows Vista Beta 2

24. 5. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft včera vydal druhé betaverze svých klíčových produktů, tedy operačního systému Windows Vista a kancelářského balíčku Office 2007. (ZDNet, Microsoft Watch) K betaverzi Windows Vista se mohou dostat předplatitelé MSDN nebo Microsoft Technet. Rovněž také návštěvníci konference WinHEC, kteří DVD s druhou betaverzí mohou získat zdarma. Pro ostatní jsou tu alespoň nějaké screenshoty. Paradoxní je, že ještě loni v listopadu Microsoft tvrdil, že druhá betaverze nebude a místo ní budou vycházet…

Microsoft včera vydal druhé betaverze svých klíčových produktů, tedy operačního systému Windows Vista a kancelářského balíčku Office 2007. (ZDNet, Microsoft Watch)

K betaverzi Windows Vista se mohou dostat předplatitelé MSDN nebo Microsoft Technet. Rovněž také návštěvníci konference WinHEC, kteří DVD s druhou betaverzí mohou získat zdarma. Pro ostatní jsou tu alespoň nějaké screenshoty. Paradoxní je, že ještě loni v listopadu Microsoft tvrdil, že druhá betaverze nebude a místo ní budou vycházet pravidelné měsíční testovací buildy.

K Office 2007 Beta 2 se může dostat prakticky každý. Stačí si ho zdarma stáhnout, ovšem nejdříve je nutné vyplnit dotazník.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).