Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Vysílací rada udělila provozovateli Active TV pokuty za téměř milion od wladys - I kdyby je to mělo polžit(což nepoloží), tak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 1. 2015 22:38

    wladys

    I kdyby je to mělo polžit(což nepoloží), tak zavřou krám a za chvíli vyjedou do éteru s novým projektem na chlup stejným, jen jinak pojmenovaným. Tahle Aktive TV lže už od samotného počátku vysílání. Původně měli vysílat naprosto něco jiného, než tohle prach bídné okrádání slaboduchých lidí v přímém přenosu.

  • 23. 1. 2015 9:04

    David Tomek (neregistrovaný)

    Souhlasím. RTL měla vždy "hlavní" zpravodajství podobné spíše naší věřejnoprávní televizi. Zprávy PRO Sedmičky se více podobají našim komerčním televizím. Je potřeba zdůraznit, že (v případě PRO7) s Novou se to nedá srovnávat a v Německu toto zpravodajství nemá zrovna tahovou sledovanost. K programu - Hlavně je smutné, že většina klonů má v Německu stále čím oslovit a nestojí, jako v tuzemském případě, na základu, že každá taková stanice je postavena na dvouch, třech retro seriálech (Fanda, Love, Smíchov, Cool) a pro televize je obrovský problém zajistit pro ně obsah, ač v podobě mnohokrát reprízovaných seriálů, když mají problém nabídnout cokoliv "nového" na svůj hlavní program. Případ zejména hlavní Primy.

  • 23. 1. 2015 11:09

    bez přezdívky

    Už jenom to, že od začátku mají sec sakramentsky dlouhou dobu uvedeno zkušební vysílání... asi zkouší co ještě si mohou dovolit a někdo kvůli ziskům od těch co jim tam volají (neví co s penězi za drahé hovory) nad nimi drží ochrannou ruku do doby dokud nebudou ve velké ztrátě jako třeba zaniklá reklamní konkurence v tomto MUX-3 a i ta 5tka měla jepičí život... Dlouho Active bez zdravého rozumu vysílala v nataženém formátě a ani teď není na 100% v pořádku když dole nataženě běží text nečitelný = půlený... a celý program je mázlý... Kdy to konečně vypnou? a uvolní třeba místo uvažované Prima2 která bude určitě lepší ač né též úplně ideální... Já Aktive vidím jen při přepínání dálkáčem aby mne někdo nenařkl, že vím jak vypadá a snad se na ní dívám a tam volám? no ještě aby to? Tf.uj tajfl....

  • 23. 1. 2015 5:16

    Putinova konzerva

    Nova měla taky vysílat edukativní program. A dneska jsou jejich zprávy s přehledem nejhloupější v celé Evropě. Německá RTL je proti tomu absolutní zázrak, protože přísně odděluje zpravodajské relace od těch bulvárních. Obojí navíc prezentuje divákům poutavým způsobem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).