Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Windows 7: žádné zprávy jsou dobré zprávy od anonym - Tak ono vas hlavne 15let stare auto, pokud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 1. 2010 17:37

    anonymní
    Tak ono vas hlavne 15let stare auto, pokud je rozumne udrzovano, premisti z bodu A do bodu B uplne stejne, jako funglovka. Jako bonus si sam vymenite zarovky bez rozebrani 1/2 vozu, na drobne opravy staci sroubovak, 13ka a kladivo ... :D
    O spotrebe tatez nema smyslu diskutovat, to co se dne uvadi jako papirova ma k realite daleko (nelze se ani priblizit), i vsemozne hybridy maji "fajn spotrebu" jen pokud jezdite po meste 30 a po dalnici 80. Pri normalni jizde v ramci pravidel zjistite, ze "obycejne" auto za 1/3 ceny bez elektro pohonu ma spotrebu uplne stejnou.
  • 13. 1. 2010 9:04

    MartasCZ (neregistrovaný)
    Pouze z formálního hlediska , pokud je průměrné stáří auta 9 let neznamená to že se po 9 letech vyhazuje .....
    Ale zjednodušeně spočítáno průměrně po 18 letech (za předpokladu konstantního nákupu stejného počtu aut v každém roce atd) Což vychází u PC tak časově někam k Win 3.1 a procesorům i386 :))
    Takže tady ještě pořád rozdíl v inovačním cyklu bude, navíc myslím že průměrné staří auta je více dáno cenou daného předmětu ke kupní síle než inovací(ne každý si může dovolit kupit nové auto co 2 roky i kdyby mělo paramatry jakkoliv vyjímečné).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).