Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Windows Live Mail: nástupce Outlook Expressu od MLASKAČ - Mám podobný problém. Pro hnidopichy mám systém legálně....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 11. 2007 23:37

    MLASKAČ (neregistrovaný)
    Mám podobný problém. Pro hnidopichy mám systém legálně. Po nějakém zásahu antiviru mi nejel WMPlayer tak jsem si chtěl stáhnout 11. Instalace něco prndala o obnovení systému tak jsme ji povolil vše proběhlo jak má a ejhle v wm11 jede jen zvuk přehrávač se vůbec nezobrazuje :)

    No a IE7 totéž, genuieadvantage proběhne stáhne se to pustí se to a napíše že instalaci nebylo možno dokončit interní chyba v ověřováni dat asi neběží kryptografická služba TECKA konec pokusu.

    No a protoze mam HTCS710 tak jsem si říkal že přece ten lulín hulán nemůže být zas taková trubka (I když jsme po něm zdědili pár zákazníků co si to o něm myslí ) a zkusil dnes 773 instalátor outlooka plného. vše funguje asi jak má, jen mám pocit že outlook který jsem měl v roce 2000 (+-) k ipaqu fungoval při dělání tasku mail => task lépe. I jinak mi přijde takovej hezkej omalovánkvej ale práce nad imap inboxem z 150 složkama a 13000 mailama katastrofa. Možná je dobrej proti exchange ale v imapu těžce nedostačuje. takže zklamán že nepřispěju billovi 4k opět zůstávám u tbirda.

    ja temhle webovejm vecem fandim, protoze nebudu muset platit 5x (doma, domatablet, prace, notebook, auto) za ten samej program.
  • 20. 11. 2007 8:02

    Věra Pohlová (neregistrovaný)
    tak jsem chtěla ten nový Outlook vyzkoušet, stáhla jsem si instalační program a pustila instalaci, program se odmítl nainstalovat a chtěl po mně instalaci nějakého spyware (Agent webu Windows Update 5.8.02469), tak to se soudruhům z Redmontu moc nepovedlo...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).