Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Youtube letos řádně zprudí své uživatele od Saruman - Nev9m, co používáte za distro či počítač, ale...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2009 23:44

    Saruman (neregistrovaný)
    Nev9m, co používáte za distro či počítač, ale já přehraju video z YT na linuxu v pohodě. A nejlepší je vyhrabat si video z cache prohlížeče. Osobně si video prohlédnu a líbí-li se mi, kouknu do /tmp a tam je soubor FlashBlABlaBla a ten zkopiruju. Není problém.

    A co se týče "youtubnutí" neznámé kapely, tak to požívá taky kdekdo a slouží to k tomu, abychom poznali nové kapely, které bychom si nikdy jinak neposlechli. Nebo si snad pánové z Warnera či RIAA či OSY myslí, že půjdu do obchodu a koupím si CD jen podle obalu? Za 500 korun teda děkuju pěkně. Mimochodem stejně není naprostá většina hudby u nás k dostání.

    Jinak nevidím na youtube nic špatněho. Autoři mají peněz dost a já jako fanoušek si ochotně zajdu na koncert a dám za vstupenku klidně tisícovku. A pokud mám kapelu jó rád, koupím si i CD - třeba nedávno jsem si udělal radost albem Black Ice od AC/DC. Ale jiní se budou muset spokojit s tím, že se pouze podívám na jejich video.
  • 4. 5. 2009 0:26

    anonymní
    Alternativa(není potřeba žádný program nebo zadávat adresu jinam, k uložení stačí akorát prohlížeč): http://www.youtube.com/watch?v=SA9_b_RAMBM
  • 21. 2. 2009 11:34

    bez přezdívky
    Na stahování je stejně nejlepší FlashGot (add-on do firefoxu). Ale popravdě měli by spíš vymyslet něco lepšího než flashplayer(třeba ten tag video) - v Linuxu mi to zatěžuje CPU tak, že se na to nedá koukat (zajímavý že to dělá jen YouTube, ale jinačí weby jako GoogleVideo, Stream a podobně ne). Ono pak to nejde jinak než si to video stáhnout (FlashGot + Wget) a podívat se na to třeba přes Totem s minimálním vytížením CPU ;) Ono ostatně Totem má v sobě podporu YouTube, takže napíšu název, dám hledat a už koukám na videa...ale stahování se to nevyrovná, s mojí rychlostí netu Totem nestíhá a pauza ještě není 100% dořešená.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).