Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Zavřeme je všechny od :-) - Řešena jak? :-)) Aby chudák dítě nedýchalo špatný...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 4. 2009 11:48

    :-) (neregistrovaný)
    Řešena jak? :-)) Aby chudák dítě nedýchalo špatný kouř, tak ho umístíme do ústavu a odebereme rodičům, čímž mu 100% pomůžeme :-DDD

    Tak nějak? :-))

    Trest musí být úměrný společenské nebezpečnosti. Jít na červenou je taky špatné, ohrožuje to dopravu atd. Ale chodce za to na místě popravovat asi není tak úplně správné řešení - naopak stačí mnohdy slovní důtka nebo bloková pokuta 200,- Kč úplně s přehledem.

    --

    V případě SW pirátství bych viděl jako adekvátní trest písemnou omluvu v místním tisku + formát/likvidace datových nosičů.
    Myslím, že to bohatě stačí - tresty odnětí svobody a dokonce nepodmíněné a mnohamilionové pokuty - to je skutečně přehnané.

    Takové tresty se dávají vrahům :-))) A stavět SW pirátství a vraždu člověka na jednu úroveň - to je padlé na hlavu!!
  • 22. 4. 2009 19:11

    stoural (neregistrovaný)
    Vzhledem k tomu, ze stahovani audio/video je legalni, svym prispevkem je pouze zbytecne ztrapnujes.
  • 22. 4. 2009 11:10

    anonymní
    Představa, že rodiče, který kouří nad kočárkem novorozence, zatkneme a odsoudíme za ohrožování výchovy, týrání dětí a ublížení na zdraví, je mimo kontext současné doby. Maximum, co můžeme dělat, je vysílat šoty v televizi či na krabičky cigaret vkládat varovné nápisy.

    Ne, rozhodně to maximum není. A když teď padla protievropská vláda s premiérem, kterého Philip Morris sponzoroval a s úzkými vztahy s radarovým lidumilem Klvaňou z British American Tabbaco, tak lze doufat, že i u nás se přijmou další opatření v boji proti kouření, dle vzorů mnohých západních zemí a snad tímto směrem bude evropa pokračovat v blízkém budoucnu ještě tvrději. Typicky právě popsaná situace s kočárkem a rodiči by měla být řešena.
  • 22. 4. 2009 16:57

    Bimbác (neregistrovaný)
    Stahovačům bych napařil strašný trest. Například pokud by chytili někoho kdo tahal mp3 muziku, musel by za trest jeden měsíc poslouchat Langerovou, Sámera a podobné pseudohvězdy. A ten kdo by těch mp3 stáhnul víc by musel kromě výše jmenovaných ještě poslouchat legendární Evu a Vaška. Vsadím se že by do roka lidi se stahováním raději sekli.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).