Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Život bez internetu od x - Ano, pro ty pro které internet==facebook bude asi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 1. 2012 8:24

    x (neregistrovaný)

    Ano, pro ty pro které internet==facebook bude asi nejspis opravdu polovina kontinentu bez pripojeni.

    Ano, pokud by platilo že voip==skype, tak ano, ale voip naštěstí neni skype. Tak že v rámci izolovaných regionů bude i nadále fungovat.

    Daleko lepším komunikační prostředkem než facebook nebo skype, je mail, pokud nepoužívám servery v jiných regionech, tak bude fungovat i když se propojení regionů objeví jen občas, někdy po odeslání mailu.

    A pokud si dokumenty důležité pro podnikání či práci nezrcadlím ve vlastní režii na vlastní, odlehlé (stroj, zařízení, úložiště), tak jsem idiot.

    Existuje nějaké slovo ve významu opaku EVOLUCE? připadá mi že postupným vývojem pomalými krůčky se dostáváme k horším a horším technologiím :-)

  • 16. 1. 2012 23:16

    HonzaV (neregistrovaný)

    "Existuje nějaké slovo ve významu opaku EVOLUCE?" - napadá mě "degenerace", ale to asi není to pravé antonymum. Poměrně přesně to vystihuje úsloví "svět se v prdel vobrací".

  • 17. 1. 2012 11:53

    krakonoš (neregistrovaný)

    Existuje: INVOLUCE. Ve skutečnosti bych spíš mluvil o totálním zhroucení. Protože katastrofa, která by postihla selektivně pouze internet není v praxi reálná A ktastrofa, která by internet úplně zlikvidovala by byla katastrofou totální a globální.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).