ACTIVE 24 spolupracuje na českém trhu s Google!

[Tisková zpráva] Společnost ACTIVE 24 začala na českém trhu spolupracovat se společností Google. Společně nyní nabízejí zákazníkům ACTIVE 24 zdarma kupón na nákup reklamy v programu Google AdWords v hodnotě 1.200 Kč.

ACTIVE 24 přináší svým zákazníkům další přidanou hodnotu ke svým službám. Od 11.6.2007 každý zákazník, který si objedná hostingové služby minimálně za 1.500 Kč (bez DPH), obdrží od ACTIVE 24 speciální kupón v hodnotě 1.200 Kč, který může použít v reklamním programu Google AdWords.

„Google AdWords je pravděpodobně nejoblíbenějším PPC (Pay Per Click) reklamním programem nejen na českém reklamním trhu. Počet zákazníků v Česku stále roste a věříme, že naše spolupráce s ACTIVE 24 umožní i dalším českým firmám přesvedčit se o efektivitě vyhledávací a kontextové reklamy Google AdWords, ať už jde o grafické formáty, video či textové reklamy,“ říká Taťána le Moigne, které vede české zastoupení společnosti Google.

Reklamní sdělení v rámci Google AdWords se objevují společně s výsledky vyhledávání objednaného klíčového slova na stránkách Google a také v rozsáhlé síti partnerů. Inzerent neplatí ovšem za zobrazení svého reklamního sdělení, ale až za kliknutí na něj (odtud název Pay Per Click). Reklamní kampaně zadané v programu Google AdWords si každý inzerent může spravovat sám a rychle a operativně kdykoliv reagovat na změnu ve frekvenci zobrazování nebo úspěšnosti jeho reklamního sdělení.

Použití kupónu není nijak rozdílné od standardní cesty realizace kampaně přes Google AdWords. Pro zákazníky, kteří ještě nemají s reklamním systémem zkušenosti, připravila ACTIVE 24 na svých stránkách intuitivní návod. Nachází se na http://google­.active24.cz . Na těchto stránkách jsou také uvedeny podrobné podmínky využití kupónu.

Navázáním těsné spolupráce se společností Google pokračuje společnost ACTIVE 24 v dynamickém růstu a posilování image. Vzájemná spolupráce obou společností přinese v budoucnosti další společné projekty, které klienti ACTIVE 24 ocení.

Nabídka produktů společnosti ACTIVE 24 je k dispozici na www.active24.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).