Aleš Pícl jmenován ředitelem společnosti D-Link ČR a SR

[Tisková zpráva] Praha 6. listopadu 2008 – D-Link, výrobce end-to-end síťových řešení pro firmy i domácnosti, jmenoval s účinností od 1. listopadu 2008 na pozici Country Sales Managera Aleše Pícla. Ten vystřídal ve funkci Jiřího Kravála, který ve firmě působil přes téměř tři roky.

Doba čtení: 1 minuta

Aleš Pícl bude ze své nové pozice ředitele společnosti D-Link Česká republika a Slovensko zodpovědný za vedení pobočky, strategický rozvoj a komunikaci s významnými zákazníky. „Svými zkušenostmi bych rád přispěl k dalšímu úspěšnému růstu firmy a také k posílení našeho produktového portfolia na trhu,“ uvedl ke svému novému jmenování Aleš Pícl.

Aleš Pícl (35) vystudoval MBA při Prague International Business School. V letech 1994 – 2000 pracoval ve společnosti Expert&Partner engineering, mimo jiné jako Chief Financial Officer. Od roku 2001 působil ve firmách Expert&Partner Computer 2000 (součást Tech Data), C SYSTEM GROUP, ZyXEL Communications, kde vystřídal různé manažerské posty v oblasti prodeje a prodejních kanálů. Od roku 2006 pracuje ve společnosti D-Link na pozici Channel Sales Manager, kde měl na starosti rozvoj partnerského kanálu s distributory a 2nd tier partnery v regionu České republiky a Slovenska. Aleš Pícl má rozsáhlé zkušenosti s marketingem, vedením prodejních týmů, rozvojem partnerských vztahů a vytvářením nových obchodních příležitostí.

Je ženatý a má 2 děti. K jeho zálibám patří cyklistika a sporty psích spřežení.