Algotech posiluje pobočku na Slovensku

[Tisková zpráva] Praha, 20. února 2007 – Společnost Algotech, významný evropský poskytovatel telekomunikačních řešení pro instituce a podnikovou sféru, buduje ve své slovenské pobočce obchodní tým. Po úspěchu na Slovensku v minulém roce tak Algotech potvrzuje svoji orientaci na tento perspektivní trh.

Doba čtení: do minuty

Společnost Algotech ve své organizační složce Slovensko od 1. února 2007 otevírá obchodní oddělení. Až dosud pobočka poskytovala zákazníkům pouze technické zázemí pro servisní podporu a instalace systémů. Nové obchodní oddělení povede Miroslav Blaha (1981) na pozici Branch managera.

Cílem změny je dosažení aktivní spolupráce s rostoucím korporátním segmentem na slovenském trhu. „Chceme navázat na úspěšnou misi českého obchodního týmu zejména v minulém roce. Meziroční rapidní růst obratu, s výsledkem 6,4 mil. slovenských korun potvrzuje, že Slovensko je pro nás dlouhodobě perspektivní,“ říká Miroslav Blaha a doplňuje: „Spolu s průmyslem roste na Slovensku i segment poskytování služeb, který má pro nás velký potenciál.“