Aliatel přichází s novými cenami

Aliatel přichází s novými cenami

Od 1. února 2003 přichází společnost Aliatel s novými cenovými programy pro službu Business Call Smart. Jako první operátor v České republice začal Aliatel počátkem letošního roku tuto službu nabízet na principu Pevné předvolby operátora. Ceny volání platné pro všechny typy hovorů (místní, meziměstské, mobilní a mezinárodní) se snižují až o 8 %.

„Srovnáme-li například naše ceny ve špičce s běžným tarifem Českého Telecomu Business Standard, je na první pohled jasné, že s námi může zákazník ušetřit až desítky procent,“ tvrdí Petra Kopecká, tisková mluvčí společnosti Aliatel, a dodává: „U mezinárodních hovorů může zákazník ušetřit více než 38 %, u meziměstských 34 % a u hovorů do mobilních sítí až 22 %. Výběrem vhodného cenového programu lze ušetřit ještě něco navíc. Provolá-li zákazník alespoň 2 000 Kč měsíčně, má nárok na množstevní slevu.“

Na rozdíl od podobných služeb některých jiných operátorů služba Business Call Smart neobsahuje žádné aktivační poplatky, ani měsíční paušál. Služba je standardně zřizována během několika dnů. Mezi její další výhody patří, kromě příznivých cen a zajímavých množstevních slev, například účtování hovorného po sekundách nebo 5% sleva na volání do tří zahraničních destinací dle vlastního výběru.

Pro uživatele vytáčeného přístupu k internetu připravuje Aliatel výhodné a snadné připojení, které bude od 1. 4. 2003 součástí služby Business Call Smart. Služba bude obsahovat i doplňkové prvky jako možnost zřízení e-mailové schránky nebo prezentace webových stránek.

Služba Business Call Smart využívající Pevnou předvolbu operátora umožňuje zákazníkům volat prostřednictvím sítě společnosti Aliatel, aniž by museli vytáčet čtyřmístnou předvolbu nebo používat jakákoliv přídavná směrovací zařízení. Stačí pouze podepsat smlouvu a o vše ostatní se už postará společnost Aliatel. Služba je vhodná pro všechny typy firem, drobné podnikatele či domácnosti, které za telefonní hovory zaplatí měsíčně více než 500 Kč.

Aliatel a.s.

poskytuje v garantované kvalitě výběr spolehlivých datových, telefonních a internetových služeb.

Aliatel je držitelem mezinárodně uznávaného certifikátu kvality ISO 9001:2000 a zároveň i prvním operátorem, který od července 2002 nabízí plnohodnotné telefonní služby v rámci volby operátora. V žebříčku Fast 50 (nejrychleji rostoucích technologických společností) sestavovaném společností Deloitte & Touche byla společnost Aliatel a.s. zařazena na 2. místo v ČR a 15. ve střední Evropě.

Akcionářská struktura společnosti je ze 60 % tvořena rozvodnými energetickými akciovými společnostmi (Severomoravská energetika, a. s., Jihomoravská energetika, a. s., Jihočeská energetika, a. s., a Západočeská energetika, a. s., mají po 10,33 %, Pražská energetika, a. s., a Severočeská energetika, a. s., po 9,33 %). Zbývajících 40 % akcií je v držení německé RWE Com GmbH & Co. oHG.

Více informací o společnosti Aliatel a jejích službách naleznete na www.aliatel.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).