S čím se potýkají šéfové Vltavanky Oldřich Podehradský a Luboš „Bubák“ Madřický, že si zavolali na pomoc šéfa? Oldřich se stará o provoz a plac, Luboš, který provozoval potápěčskou základnu na Sardinii, je expertem zejména na přidružené sportovní aktivity. Vltavanka se snaží být rekreačním střediskem, které nabízí ubytování v penzionu, stravování v restauraci se dvěma terasami, půjčovnu loděk, člunů a potápěčské výstroje, kurzy potápění, pořádání konferencí a společenských akcí. Atraktivním umístěním nad hladinou přehrady je podnik předurčen pro sezonní fungování. Šéfové by ale chtěli, aby lidé chodili po celý rok, protože objekt mají v nájmu a ten pohltí téměř celý zisk. Co udělat, aby Vltavanka neskončila na dně?
Slunce pražilo a v kuchyni u sporáku bylo takové horko, že mladá kuchařka vařila v plavkách. Zdeňka to ale neobměkčilo. V kuchyni šéfuje a vaří Lubošova dcera, o které si Pohlreich myslí, že na to nemá. Naučila se vařit doma a jdou jí jen obyčejná jídla. K profesionálním výkonům se ještě nedopracovala. Jak reagoval Zdeněk na fakt, že majitelé zaměstnávají pouze brigádníky a na place vládne chaos? Jak to nakonec dopadne v Županovicích, kde vládne jeden mořský vlk a jeden poněkud bezradný provozní? Sledujte pokračování oblíbeného pořadu Ano, šéfe! v úterý 15. září ve 21.20 na Primě!