Na šéfkuchaře pražského Café Imperial se obrátil Karel Vinař, který úspěšně vede litoměřickou diskotéku Hrádek, ale je rozpačitý z provozu vlastní stejnojmenné restaurace. Pomůže mu renomovaný mistr vařečky Zdeněk Pohlreich odhalit žábu na prameni a navrhnout řešení? Nejprve musí udělat průzkum terénu a provést analýzu přímo na místě. Restaurace Hrádek nemá špatnou polohu, ale konkurence je tvrdá.
Odvaha, se kterou se Karel Vinař obrátil na Zdeňka Pohlreicha, je nepopiratelná. „Koupil jsem restauraci a chtěl jsem, aby mi poradil profesionál,“ vysvětluje svůj krok Karel Vinař. Jak to celá posádka restaurace ustojí? Vydrží takový nápor až příliš citlivá servírka Šárka? A co ten zmatek v kuchyni? Dívejte se na první příběh. Pořad Ano, šéfe! právě začíná. Sledujte již tento čtvrtek 5. března ve 21:20 na Primě!