Jana Podaná se k podnikání dostala v roce 1993, kdy začínala jako účetní, což dělá dodnes. Sama vede účetnictví restaurace. Do gastronomie samotné ovšem vstoupila až v roce 2002, kdy se místo svého bratra stala vlastníkem i vedoucím podniku současně. Od té doby se snaží relativně fungující motorest, situovaný poblíž hlavních tahů na Domažlice a Rozvadov, udržet nad vodou.
S vedením restaurace žádné zkušenosti předtím neměla. Díky bratrovi, který dodnes patří k personálu a je zároveň pravou rukou paní Podané, má pocit, že vedení restaurace rozumí.
I když nemá zkušenosti v oboru, její buldočí boj za existenci podniku a pozitivní vztah k beznáhražkové gastronomii jí pomáhá udržet nějakým způsobem motorest nad vodou. Přesto má do prosperujícího a kvalitního podniku více než daleko. Její dluhy na odvodu pojištění i nájmu objektu a zároveň klesající tržby přerůstají v existenční problém. Navíc musí najít způsob, jak zastavit úbytek hostů, který vznikl nedávným zprůjezdněním dálničního obchvatu Plzně. A co na to Zdeněk Pohlreich? Stačí láska k jídlu k úspěšnému provozování restaurace? Nenechte si ujít pořad Ano, šéfe! ve čtvrtek 16. dubna ve 21.15 na Primě!