Majitel podnik dotuje z Ostravy, kde také převážně pobývá, a bojuje již druhým rokem za životaschopnost své vysněné restaurace. Do svého snu již Martin investoval veškeré úspory a nadále prodělávat nehodlá! Vyhledal Zdeňka Pohlreicha, aby mu poradil jak dál. Restaurace nevydělává, v nejlepším případě nula od nuly pojde, spíš je ztrátová. Potenciál ale bezesporu má.
Bývala tu nonstop pivnice s automaty a diskotékou, kam chodili hlavně studenti. Majitel nechal podnik nákladně zrekonstruovat, zásadně změnil jeho styl a dosáhl toho, že studenti chodit přestali, movitější klientelu ale nepřilákal. Náklady jsou vysoké, tržby nízké. Přichází Zdeněk Pohlreich, který si hned u vchodu všímá několika nedostatků. V kuchaři tedy chyba není. Že by v marketingu? Ano, podniku chybí koncept a svižné zasvěcené řízení s osobním přístupem. Restaurace by se dočasně mohla jmenovat „U tří holých hlav“, protože když dají své, trochu horké hlavy dohromady majitel Martin, provozní Richard a Zdeněk Pohlreich, sice bude občas pěkně dusno, ale chlupy lítat rozhodně nebudou.
Kdo podnik vlastně řídí? Martin nechává vše napospas svému kamarádovi Richardovi, který bydlí nad restaurací. Restaurace volá po redukci jídelníčku se 130 položkami. Zdeněk Pohlreich opět narazil na příliš složité, vyumělkované menu se spoustou položek a nekreativní přístup ze strany majitele a jeho pravé ruky. Doporučuje držet se dobrých osvědčených steaků, zlepšit hygienu v kuchyni, provoz restaurace více kontrolovat a hlavně zlepšit propagaci jejího kvalitního jídla! Jak dopadne přepadovka? Bude Restaurant Disco People konečně hodný svého názvu? Nenechte si ujít druhý díl pořadu Ano, šéfe! ve čtvrtek 12. března ve 21.20 na Primě!