Aplikace pro pivaře je na světě

[Tisková zpráva] Jak spojit lásku k pivu a ke smartphonům? Velmi jednoduše. Vytvoříte novou aplikaci. Právě takovou právě spustila česká firma Inmite, která se specializuje na programování aplikací pro smartphony.

Doba čtení: 1 minuta

Nová aplikace onTap je určena především pro milovníky piva, kteří chtějí zdokumentovat příjemné chvilky s tímto zlatavým mokem a doporučit ostatním uživatelům svá oblíbená místa nebo značky. Aplikace obsahuje fotografie pivních etiket, komentáře pivařů a také ty nej lokace pro dokonalý požitek. Navíc umožňuje sdílet všechny informace přes Facebook nebo Twitter a dokonce uživateli nabízí i slovníček nejběžnějších pivních výrazů.

„Aplikace onTap je první krůček k budování "Facebooku pro pivaře“, plány jsou ale veliké. Kromě pivního deníčku, hodnocení a možnosti sdílení zážitků s přáteli chceme časem například také uživateli na základě jeho oblíbených piv doporučit místní pivo, které mu pravděpodobně zachutná," říká k aplikaci Michal Šajer, Chief Happiness Officer společnosti Inmite.

Sbírku piv i doporučení ostatních lze díky použitým technologiím sledovat na mobilních zařízeních iPhone, iPod Touch a iPad.