Aplikační sada Siemens OpenScape nyní k dispozici na salesforce.com

[Tisková zpráva] Společnosti Siemens Enterprise Communications a salesforce.com oznámily dostupnost aplikační sady Siemens OpenScape na serveru salesforce.com, a to v kategorii finančních služeb v rámci AppExchange (vůbec prvního katalogu aplikací na vyžádání na světě).

Toto integrované řešení umožňuje zákazníkům salesforce.com uskutečňovat telefonní hovory, telekonference (web/video) a týmovou spolupráci s využitím údajů o aktuální dostupnosti uživatele. Aplikační sadu OpenScape, postavenou na hostované platformě Apex, lze nalézt a vyzkoušet na adrese http://www.sa­lesforce.com/ap­pexchange.

Spojení OpenScape a Salesforce přináší výhody v oblasti prodeje, lepší možnosti spolupráce i větší spokojenost na straně klientů. Společnosti salesforce.com a Siemens Enterpise Communications tak nově definují koncepci otevřené komunikace prostřednictvím integrovaného přístupu k uspokojení poptávky po komunikaci v reálném čase.

Siemens Enterprise Communications vytvořil ve spolupráci se salesforce.com speciální verzi své aplikační sady OpenScape, upravenou pro potřeby komunikace v odvětví finančních služeb. Řešení je plně integrováno se Salesforce tak, aby uživatelé mohli využívat služeb založených na údajích o aktuální dostupnosti, jako je snadné uskutečnění lefonního hovoru, konferenční hovory, sdílení dokumentů či okamžitá výměna zpráv přímo z prostředí Salesforce uvnitř CRM systému.

„Náš software pro otevřenou komunikaci boří existující bariéry mezi lidmi, procesy, aplikacemi a komunikací. Nabízíme možnost komunikovat v reálném čase všemi prostředky, integrovat kontextově závislou komunikaci přímo do firemních procesů,“ říká Andrew Chew, senior viceprezident oblasti Unified Communications, Siemens Enterprise Communications. „Salesforce a AppExchange představují skvělou příležitost předvést a zprostředkovat jedinečné vlastnosti našeho řešení.“

OpenScape je aplikační sada založená na komunikačním protokolu Session Initiation Protocol (SIP), usnadňující komunikaci mezi subjekty s rozhodovací pravomocí ve firemních procesech. OpenScape lze nastavit tak, aby zjistil dostupnost komunikačního protějšku a následně zvolil preferovaný způsob spojení, jako např. e-mail, instant messaging, mobilní telefon či jiný způsob IP komunikace. Umí také zřídit virtuální pracovní skupiny a vytvářet konference. OpenScape dokáže iniciovat komunikaci z libovolného aplikačního prostředí.

„Firmy všech velikostí nyní mohou díky AppExchange provozovat aplikace na vyžádání v oblasti finančnictví, včetně správy majetku, kapitálových trhů, retail bankingu, hedge fondů a mnoha dalších,“ říká Tien Tzuo, ředitel pro strategii, salesforce.com. „Přidají-li si zákazníci ze sektoru finančních služeb do svých instalací Salesforce aplikační sadu Siemens OpenScape, budou schopni řídit své komunikační procesy tak snadno jako své obchodní kontakty.“

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).